Jukurit SaPKoa parempi viimeisessä harjoitusottelussa

Jukurit ja SaPKo kohtasivat Mikkelissä kauden viimeisessä harjoitusottelussa. Ottelu päätyi Jukureiden voittoon 4-1.

Nestori Lähde. Kuva: Petri Lyytikäinen

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti ja molemmat joukkueet saivat painetta vastustajan päätyyn. Heti alussa Jukurit näytti taistelutahtoa, kun Erno Ripatti blokkasi komeasti SaPKo-pelaajan vaarallisen laukauksen.

Jukureiden ensimmäinen maali nähtiin erän loppupuolella, kun Roope Hämäläinen laukoi helpohkon laukauksen kohti Petteri Similää ja Jukurit siirtyi 1-0-johtoon.

Erän lopussa Jukurit joutui alivoimalle, kun Timo Hiltunen lähti istumaan kaksiminuuttista. Maalilla Ronan Quemener hienoja torjuntoja ja erätauolle poistuttiin Jukureiden johdossa.

Toisessa erässä ei suuria ihmeitä nähty, vaikka molemmat pääsivätkin kokeilemaan ylivoimiensa toimivuutta. Parhaimmasta maalipaikasta alkupuoliskolla vastasi SaPKo, kun Mika Hyvärinen pääsi kokeilemaan Quemenerin refleksejä maalinedestä maalinteossa kuitenkaan onnistumatta.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Quemener väläytteli jälleen torjumalla Niklas Huovilan yrityksen.

Erän viimeisellä minuutilla SaPKo tasoitti ottelun lukemiin 1-1 maalinedushässäkän päätteeksi. Maalista vastasi Kristian Kangas.

Jukurit siirtyi kolmannen erän alussa ylivoimalla 2-1-johtoon, kun Jani Forsström tökkäsi kiekon Oula Palven laukomasta reboundista maaliin. Toiseksi syöttäjäksi merkittiin Teemu Turunen.

Jukurit maalasi jo kolmannen kerran, kun Niko Laakkonen laukoi kiekon maaliin Ripatin hienosta esityöstä.

Kolmannen erän lopussa Ripatti viimeisteli loppulukemat 4-1 tyhjään maaliin Elmeri Laamasen syötöstä.