Jukurit ryöstämään kotietua Vaasaan

Jukureiden ja Sportin välisessä puolivälieräsarjassa otteluvoitot ovat 1-1. Nyt lähdetään ryöstämään Sportin kotietua!

Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit ja Sport iskevät yhteen seuraavaksi Vaasassa. Edellinen puolivälieräottelu Mikkelissä päättyi Sarvipäiden komeaan 2-0-voittoon, nyt on vuorossa kotiedun ryöstäminen Vaasasta. 

Jukurit matkasivat Vaasaan jo perjantaina, joten virtaa pitäisi huomenna jaloista löytyä. Vierasjoukkueena pelaavan jukurilauman on pystyttävä löytämään samanlainen taisteluilme, kun edellisessä ottelussa Kalevankankaalla.

- Kyllä meidän pitää saada sellainen taisteleva ilme ja sama uhrautuvaisuus puolustamisessa, niin kuin kotipelissä oli. On tosi tärkeetä saada se oma rytmi siihen peliin huomenna, valmentaja Timo Turunen tuumii.

Ensimmäinen ottelu Vaasassa päättyi Sportin hyväksi niukasti luvuin 3-2. Etenkin ottelun alun pitää Jukureilta onnistua, sillä Sport tulee kotijoukkueena varmasti alun kovaa. 

- Nämä kaikki pelithän ovat sellaisia, että pitää olla henkisesti luja ja fyysisesti kova. Taka-askelia ei oteta, niin kuin Pennanen sanoi, Turunen kommentoi.

Joukkue sekä valmennusjohto nauttii kevään peleistä. 

- Tottakai tämähän on kiekkoilijan parasta aikaa, tästä pitää nyt nauttia ja saada itsestään kaikki irti. Nämä ovat pelit mitkä kehittää pelaajia ja pelit mitkä tekee joukkueesta todellisen joukkueen, Turunen fiilistelee. 

Ottelu Vaasassa alkaa klo 18.30. Seuraa ottelua Elisa Viihteeltä!