Jukurit reissaa Vantaalle

Jukurien keskiviikon Mestis- kierroksen vastus on myllerrysten keskellä hienoja otteita esittänyt K-Vantaa. Hyökkääjä Joonas Kalliola palaa kokoonpanoon.

Pasi Järvinen Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurien keskiviikon kierroksen vastus on myllerrysten keskellä hienoja otteita esittänyt K-Vantaa. Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen näkee sarjassa kahdeksantena olevassa vantaalaisryhmässä samoja piirteitä kuin lauantaisessa JYP-Akatemiassa.

-Joukkue on täynnä nuoria, hyviä ja taitavia pelaajia, joilla on kova pyrkimys uralla eteenpäin. He rytmittävät hyökkäyspeliä hyvin, joten meiltä vaaditaan erityistä tarkkuutta.

Jukureilla on tältä viikolta alla kaksi hyvää harjoitusta ja voitto viime lauantain ottelusta.

-Hyvä lähtökohta ja joukkueella on paljon positiivista energiaa. Tärkeintä on vahvistaa edelleen omaa pelitapaamme ja jatkaa sen kehittämistä, Pannanen sanoo.

Hyökkääjä Joonas Kalliola palaa kokoonpanoon K-Vantaata vastaan. Kuten myös SaiPassa lainalla ollut puolustaja Juha-Petteri Purolinna. "Jupe" ei pelannut tiistain liigakierroksella, joten hän liittyy heti viikinkipaitojen pelaavaan miehistöön. Maalissa nähdään Petteri Similä.

Ottelu Vantaalla alkaa Kello 18.30 ja se on nähtävissä Elisa Viihteeltä.

Jukurien alustava kokoonpano.

I 23 Laakkonen - 8 Hokkanen - 29 Juntheikki

     20 Forsström - 3 Järvinen

II 11 Rohtla - 10 Jalo  - 28 Laine

     4 Akkanen  - 7 Purolinna

III 15 Nöyränen - 16 Koskinen - 17 Savolainen

     6 Vaarasuo - 14 Pihlström

IV 33 Väyrynen - 25 Kalliola - 34 Lostedt

Maaliin 30 Similä (35 Galansky)