Jukurit matkaa Vaasaan - taistelu jatkuu!

Jukureiden ja Sportin välisen puolivälieräsarjan viides ottelu pelataan tiistai-iltana Vaasassa.

Pentti Nöyränen.                                                                                                                              Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit pelaa tiistai-iltana Vaasassa selkä seinää vasten, kun se kohtaa Sportin viidennessä puolivälieräottelussa. Sarjan tilanne on sarvipäiden kannalta hankala, sillä tiistaina on pakko voittaa, mikäli kautta halutaan jatkaa.

Edellinen ottelu Mikkelissä päättyi Sportin selvään 1-4-voittoon. Maanantaina Vaasaan matkannut Jukurijoukkue ei aio kuitenkaan luovuttaa. Ensimmäinen tavoite on seuraavan pelin voittaminen.

- Aikaisemmat ottelut ovat olleet meille vaikeita, mutta huomenna on taas uusi mahdollisuus. Tavoitteena on voittaa seuraavat kolme peliä ja mennä sarjan voittoon, kommentoi Jukurien valmentaja Timo Turunen.

Sarvipäille on tullut sarjan aikana turhan paljon virheitä omassa päässä. Tähän halutaan saada muutos, varmuutta on löydettävä. 

- Isossa kuvassa kun katsotaan, niin pitää pelata omalla pelisysteemillä ja löytää enemmän kurinalaisuutta. Täytyy välttää kiekonmenetyksiä ja virheitä, mistä vastustaja on rokottanut edellisissä otteluissa, Turunen kertoi.

Ottelu Vaasassa alkaa klo 18.30. Katso ottelu Elisa Viihteeltä tai tule seuraamaan Viikinkiravintolaan ilmaiseksi!