Jukurit matkaa Sumulaaksoon

Jukurit ja KooKoo kohtaavat toistamiseen täällä kaudella. Edellinen kohtaaminen päättyi KooKoon eduksi.

Jani Savolainen ja Juuso Akkanen Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit matkustaa keskiviikkona Kouvolaan KooKoon vieraaksi, joka otti nimiinsä joukkueiden edellisen kohtaamisen Mikkelissä. Sarjan kakkospaikalla olevat oranssimustat ovat pelanneet voitokkaasti kolme viimeistä otteluaan ja esiintynyt alkukauden erityisen vahvasti kotihallissaan. LeKi on ainoa vierasjoukkue, joka on onnistunut ottamaan pisteet Sumulaaksosta mukaansa. Jukurit lähtee otteluun erityisen tasaisen Mestis-sarjan viidenneltä sijalta. Sarja kakkosen ja seitsemännen erottaa ennen keskiviikon kierrosta vain neljä pistettä.

Keskiviikon ottelussa on luvassa kahden hyvin puolustavan joukkueen taisto ja molemmat joukkueet tiedostavat sen. Maalipaikkoja siunaantuu Kookoota vastaan varmasti vähän, joten viikinkipaitojen on oltava tehokas. Mutta yhtä kaikki, tehokkaampi joukkue voittaa. Kouvolassa pelataan siis pienten marginaalien ottelu.

Jukuri joukkueen ketjukoostumuksia on muutettu viikonvaihteen Sport ottelusta. Puolustajista Ilkka Vaarasuo on sivussa kokoonpanosta ja Roy Pihlström ottaa paikan Juha-Petteri Purolinnan pakkiparina. Jukurien maalinsuulla nähdään Tadeas Galansky. MestisTV näyttää ottelun Kouvolasta 18.30 alkaen.

Jukurien kokoonpano KooKoo otteluun

I    23 Laakkonen - 10 Jalo  - 25 Kalliola

             20 Forsström - 3 Järvinen

II  15 Nöyränen - 11 Rohtla -  17 Savolainen

            7 Purolinna - 14 Pihlström

III  28 Laine - 16 Koskinen - 29 Juntheikki

            4 Akkanen - 5 Rukajärvi

IV  27 Paalanen - 8 Hokkanen - 34 Lostedt

Maaliin 35 Galansky (30 Similä)