Jukurit matkaa keskiviikkona TUTOn vieraaksi

Sarjataulukossa kolmantena majaileva Jukurit matkaa keskiviikkona Turkuun, kun se kohtaa sarjassa neljäntenä olevan TUTOn.

Teemu Turunen. Kuva: Petri Lyytikäinen

Sarjataulukossa kolmantena majaileva Jukurit matkaa keskiviikkona Turkuun, kun se kohtaa sarjassa neljäntenä olevan TUTOn. Ottelu on joukkueiden välillä jo toinen runkosarjan aikana.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Mikkelissä, jolloin TUTO tasoitti aivan kolmannen erän loppuminuuteilla ja otti niukan 4-5 -voiton voittomaalikilpailun jälkeen.

Sarvipäät ovat tahkonneet alkukaudesta seitsemän ottelua, joista viisi on päättynyt Jukureiden voittoon. Ottelut ovat olleet tasaisia, sillä kuusi ottelua on päättynyt ainoastaan maalin erolla suuntaan tai toiseen.

Valmentaja Timo Turunen povaakin tasaista kamppailua myös keskiviikkona.

- Tässä sarjassa kaikki ottelut tulee olemaan tasaisia otteluita. Turku on haastava paikka joukkueelle kuin joukkueelle, mutta sinne on kuitenkin mukava lähteä pelaamaan ja haastamaan TUTOa.

Edellisessä kamppailussa Mikkelissä turkulaiset pelasivat hieman passiivisesti, mutta Turunen uskoo, että keskiviikkona Turun Kupittaalla nähdään rohkeammin pelaava TUTO.

- Kyllä ne varmaan paljon rohkeammin tulee pelaamaan. TUTO on todella taitava ja kiekollinen joukkue ja heillä myös pelaajien pelinopeus on hyvällä tasolla.

Hyökkäysalueen suureneminen tälle kaudelle antaa entistä suuremman painotuksen erikoistilannepelaamiselle. Ylivoiman parantamiseksi tehdäänkin töitä jatkuvasti.

- Tietystihän me käydään ylivoimakuvioita jatkuvasti läpi. Kyllä meidän ykkösnyrkki on pystynyt kohtuullisesti paikkoja luomaan, mutta ylivoimaa täytyy terävöittää ja saada myös toinen ylivoimaketju toimimaan, Turunen summasi.

Jukureiden lopullinen kokoonpano selviää vasta ottelupäivänä, mutta ainakin Pentti Nöyränen palaa pelaavaan kokoonpanoon.

Ottelu Turussa alkaa klo 18.30 ja se on nähtävissä ilmaiseksi jäähallin ViikinkiClubilla Elisa Viihteeltä. Ovet ViikinkiClubille avataan puoli tuntia ennen ottelun alkua. Tervetuloa!