Jukurit matkaa Kajaanin Hokin vieraaksi

Jukureiden toinen runkosarjaottelu pelataan perjantaina Kajaanissa.

Anthony Guttig tehtaili sarja-avauksessa Jukurien avausmaalin. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit pelaa runkosarjan ensimmäisen vierasottelunsa perjantaina Kajaanissa, kun Hokki isännöi viikinkijoukkuetta. Joukkueet eivät pelanneet vastakkain kertaakaan harjoitusotteluissa, joten kohtaaminen on joukkueiden välillä ensimmäinen.

Jukureille jäi runkosarjan ensimmäisestä kamppailusta käteen vain yksi sarjapiste, kun TuTo nappasi voiton rangaistuslaukauksilla lukemin 3-4. Nyt viikinkilauma lähteekin metsästämään ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan Kajaanista.

Sarvipäät esittivät keskiviikon sarja-avauksessa mainioita otteita, vaikka voitto lipsahti viimehetkillä käsistä. Etenkin hyökkäyspelaaminen ja aktiivisuus onnistuivat päävalmentaja Antti Pennasen mielestä sovitun mukaisesti.

Avauskierroksella Hokki voitti vieraskaukalossa SaPKon maalein 2-4. Hokin joukkueessa tapahtui kesän aikana paljon muutoksia, kun joukkueen parhaimmat pelaajat: maalivahti Teemu Seppänen ja hyökkääjät Teemu Virtala, Teddy Da Costa ja Jukureiden kanssa sopimuksen tehnyt Anthony Guttig siirtyivät pois linnapaidoista.

Nähtäväksi jääkin mitä muutoksia Hokin uusi päävalmentaja Jari Laukkanen on tuonut Kajaaniin ja millaisella pelitavalla kajaanilaiset pelaavat tällä kaudella.

Ottelu Kajaanissa alkaa klo 18.30 ja se on nähtävissä ViikinkiClubilla Elisa Viihteeltä. Ovet ViikinkiClubille avataan klo 18.00!