Jukurit kohtaa Kiekko-Vantaan perjantaina

Jukurit kohtaa toistamiseen tällä kaudella Kiekko-Vantaan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi lohipaitoijen voittoon voittolaukauskisan jälkeen.

Joona Koskinen palaa kokoonpanoon. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit kohtaa perjantaina toistamiseen tällä kaudella Kiekko-Vantaan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi lohipaitojen voittoon voittolaukauskilpailun jälkeen. Hyvin kuluneen viikon harjoitelleelle Jukuri -oukkueelle on tärkeää löytää ottelussa oma tekeminen. JYP-Akatemia ottelussa siitä oli jo viitteitä, sllä joukkueen ilme ja taistelu oli  hyvää. Kiekko-Vantaata vastaan kaivataan onnistumisia erityisesti hyökkäyspäässä. Innokkaasti hyökkäävä ja paljon kiekkoa liikuttava vaantaalaisnippu on vaarallinen joukkue, mutta innokkuus menee välillä yli. Kiekon riistot ja vastahyökkäyksen on Jukurijoukkueen mahdollisuus.

-Kiekko-Vantaa on nuori ja lahjakas porukka, joista monella on liigasopimus ja sen myötä näyttöhaluja riittää, Jukurien hyökkääjä Jesse Rohtla miettii.

-Liikkuva ja urheilullinen porukka. Varmasti viihdyttävä ottelu tulee.

Kiekko-Vantaa on sarjassa Jukurien kanssa tasapisteissä, mutta vantaalaisilla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Hyökkääjä Joonas Koskinen tekee paluun viikinkipaitojen kokoonpanoon. Ottelu Kalevankankaalla alkaa kello 18.30.

Jukurie alustava kokoonpano Kiekko-Vantaa otteluun:

I    23 Laakkonen - 16 Koskinen - 12 Hyvärinen

                  20 Forsström - 5 Rukajärvi

II   17 Savolainen - 10 Jalo  - 11 Rohtla

                 6 Vaarasuo -  3 Järvinen

III   28 Laine - 8 Hokkanen - 29 Juntheikki

                4 Akkanen - 7 Purolinna

IV 34 Lostedt - 25 Kalliola - 15 Nöyränen

30 Similä (35 Galansky)