Jukurit kärsi jatkoaikatappion KooKoolle

Jukurit pelasi viidennen perättäisen tasapelin varsinaisella peliajalla. Ottelun lopputulos 1-2 ratkesi KooKoon eduksi jatkoajalla.

Tadeas Galansky pelasi jälleen loistavan ottelun. Kuva:Petri Lyytikäinen

Jukurit kärsi jatkoaikatappion KooKoolle lukemin 1-2. Viime kauden finalistit kohtasivat nyt ensimmäistähttp://www.jukurit.fi/application kertaa tällä kaudella Mestiksen runkosarjassa. Kotijoukkueen kannalta vaisun avauserän jälkeen lukemat taululla näyttivät vielä nollaa maalivahti Tadeas Galanskyn pitäessä joukkuettaan pystyssä.

-Toinen ja kolmas erä oli meiltä jo selvästi parempaa, Jukurien päävalmentaja Jarno Pikkarainen mietti.

Toisessa erässä nähtii varsinaisen peliajan maalit, kun KooKoo siirtyi erän alkupuolella ensin johtoon Jesse Jyrkkiön maalilla. Pasi Järvinen tasoitti viisi minuuttia myöhemmin tarkalla laukauksella siniviivan tuntumasta. Syöttäjiksi Pablon maaliin merkittiin Pentti Nöyränen ja Toni Jalo. Maalittoman kolmannen erän jälkeen ottelu ratkaistiin jatkoajalla. Ajassa 62.45 KooKoon Jari Kauppila onnistui maalinteossa ja kaksi pistettä matkasti Kouvolaan.

Toista otteluun tällä kaidella ja ensimmäistä otteluaan kotikaukalossa pelannut hyökkääjä Patrik Lostedt harmitteli maaliteon tehottomuutta ottelun jälkeen.

-Peli pyörii ihan hyvin, mutta aavistuksen tehotonta se on. Nyt täytyisi vaan liata käsiä  enemmän, Lostedt mietti ja oli tyytyväinen omaan peliinsä.

-Ei tässä mitään hätää ole. Tiedän, että jaksan pelata hyvin, pelitapa on tuttu ja pelirytmiinkin alan pikku hiljaa päästä.

Jukurit jatkaa otteluitaan heti lauantaina 5.10. vierasottelulla Jyväskylässä JYP-Akatemiaa vastaan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen parin viikon takaa päättyi Jukurien voittoon 2-0. Jyväskyläläisjoukkue on sarjataulukossa sijalla kymmenen. Molemmilla joukkueilla on nyt allaan kahden ottelun tappioputki ja viikinkipaidat löytyvät taulukosta sijalta kolme tasapisteissä Vaasan Sportin kanssa.

Ottelu Jyväskylässä alkaa kello 17.00 ja  on katsottavissa MestisTV:ltä.