Jukurit Jokipoikia parempi

Jukurit otti Mehtimäeltä mukaansa kolme pistettä. Ottelu päättyi lukemiin 2-6.
Jukurien kuudennen maalin viimeisteli Niko Laakkonen kuva:Petri Lyytikäinen

Jukurien ja Jokipoikien kauden ensimmäinen kohtaaminen Joensuussa päättyi viikinkipaitojen selkeään voittoon lukemin 2-6. Jukurit otti otteluun loistavan lähdön ja verkko heilui heti ensimmäisessä erässä kahteen otteeseen.

-Hyvä lähtö meiltä, Jokipojat jäi täysin telineisiin ottelun alussa, Jukurien valmentaja Tuomo Jormakka kertasi.

Ensimmäisen erän Jukurimaaleista vastasivat Toni Jalo ja koko ottelun pirteästi esiintynyt Joonas Kalliola, joka toimittaa kiekon maaliin Pentti Nöyräsen syötöstä. Jokipojat kavensi vielä erän lopussa Mikael Ruohomaan maalilla. Muutama jäähy rikkoi vierasjoukkueen pelin hetkeksi, mutta toisen erän alussa alkoi taas Jukurimylly pyöriä. Joonas Koskinen tehtailee Jukurien kolmanen ja Jesse Rohtla neljänen maalin 12 sekunnin sisällä. Toisen erän lopulla Juuso Sipola tällää ylivoimalla lukemiin 1-5.

Kolmannessa erässä kumpikin joukkue onnistuu kertaalleen maalin teossa. Kuudennen Jukurimaalin viimeistelee Niko Laakkonen. Valmentaja Jormakka oli erityisen tyytyväinen joukkueen puolustus pelaamiseen ja iloitsi, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

-Erittäin jämäkkä vierapeli heti kauden alkuun, Jormakka sanailee tyytyväisenä.

Keskiviikkona 18.9 Jukurit kohtaa kotonaan JYP-Akatemian. Ottelu alkaa Kalevankankaalla kello 18.30.