Jukurit ja Sport kohtaavat viimeisen kerran Mestiksessä

Lauantai-iltana Vaasassa pelataan seitsemäs puolivälieräottelu, kun Jukurit ja Sport ottavat yhteen toistaiseksi viimeisen kerran.

Niko Laakkonen.                                                                                                                       Kuva: Petri Lyytikäinen

Kaksi Mestiksen menestyneintä ja suurinta joukkuetta Jukurit ja Sport ottavat yhteen toistaiseksi viimeisen kerran. Lauantai-iltana Kuparisaaressa tullaan siis varmasti näkemään jännittävä ottelu, missä nämä kaksi joukkuetta ratkaisevat paremmuutensa lopullisesti.

Sarvipäät olivat jo sarjassa 3-1 tappiotilanteessa, mutta viikinki ei ole luovuttanut missään vaiheessa. Jukurit tasoitti sarjan voittamalla tiistaina Vaasassa luvuin 2-4 sekä torstaina Mikkelissä, kun Mikko Laine laukoi Jukureille tärkeän voiton jatkoerässä.

Näin ollen lauantaina pelataan Mestiksen ensimmäinen Game 7, jota myös valmentaja Timo Turunen odottaa innokkaasti. 

- Tietysti huikea tapahtuma tulossa ja oikein innokkaasti mennään Vaasan iltaan pelaamaan.

Jukurit aikoo jatkaa siihen mihin torstain ottelussa jäi, Turunen korostaakin omassa pelisuunnitelmassa pysymistä. 

- Uskoisin, että kun rennosti lähdetään pelaamaan ja pysytään omassa suunnitelmassa niin pystytään Sport voittamaan, kertoi Turunen.

Jukurit nappasivat tärkeän voiton tiistaina Vaasassa. Viikinkien peli onkin toiminut paremmin vieraissa kuin kotona, joten luottavaisin mielin otteluun lähdetään

- Olemme pelanneet vieraissa muutenkin nöyrää ja uhrautuvaa puolustuspeliä ja hyökättykin paremmin kuin kotona, niin todella luottavaisin mielin lähdetään huomiseen peliin, Turunen tuumi.

"Tämä sarja on ollut jääkiekolle hyväksi"

Jukureissa jo viidettä kautta valmentava Turunen on ollut tyytyväinen siihen, ettei tuomarit ole ottaneet sarjassa liian suurta roolia.

- Tämä sarja on ollut jääkiekolle ja tälle sarjalle hyväksi, kun peleissä itse pelaajat ovat olleet keskiössä.

Sinipaitojen otteet ovat parantuneet pitkin pudotuspelejä, eikä Turunen usko, että pelit huomiseen päättyvät.

- Meidän joukkue on koko ajan kasvanut ja vieläkin uskon, että tämä ei ole joukkueen maksimi ja vielä pystytään parantamaan ja menemään pidemmälle, kommentoi Turunen. 

Monet saattavat muistaa kevään 2011, jolloin Jukureiden ja Sportin välisessä finaalisarjassa vaasalaiset hävisivät kaksi ensimmäistä ottelua, mutta voittivat kolme seuraavaa ja veivät mestaruuden itselleen. Mikä olisikaan sen makeampaa, kuin maksaa kalavelat takaisin huomenna Kuparisaaressa!

Ottelu Vaasan jäähallissa alkaa klo 18.30. Ottelu näytetään Viikinkiravintolan kisastudiossa ilmaiseksi! Jäähallin ovet avataan kello 18.00, saavu paikalle seuraamaan jännittävää kamppailua!