Jukurit ja SaPKo tarjosivat viihdyttävän Mestis-ottelun

Fanien kannustus ei siivittänyt Jukureita voittoon vieraskaukalossa, kun SaPKo voitti paikallisderbyn lukemin 5-3.

SaPKo veti tänään pidemmän korren. Kuva: Petri Lyytikäinen

Ensimmäinen erä alkoi molempien joukkueiden osalta pirteästi, vaikka kotijoukkue vastasi erän vaarallisimmista paikoista. SaPKon aktiivinen peli-ilme tuotti kotijoukkueelle muutaman hyvän paikan, mutta ensimmäiselle erätauolle siirryttiin maalittomassa tilanteessa.

Toinen erä oli maalijuhlaa, sillä verkkoja heilutettiin yhteensä viisi kertaa. Illan ensimmäinen osuma merkittiin Niko Laakkoselle, mutta vain pari minuuttia myöhemmin pässipaitojen Mikko Nuutinen toi kotijoukkueen tasoihin. Seuraavat maalit nähtiin vuoron perään molemmissa päissä, kun 1-2 -lukemat iski Roy Pihlström ja 2-2 -tasoituksen Mika Mörsky. Toisessa erässä Jukurit oli paremmin pelissä mukana, vaikka toiselle erätauolle mentiin 3-2 lukemissa Mikko Nuutisen illan toisella osumalla.

Viimeisessä erässä nähtiin kaksi kovaa taistelevaa joukkuetta. Ottelu näytti ratkeavan kotijoukkueen hyväksi viisi minuuttia ennen päätössummerin soittoa, kun Mika Mörsky vei SaPKon 4-2 -johtoon. Tämän jälkeen Jukurit kavensi ilman maalivahtia ylivoimalla, kun Santeri Lukan viivavedon sisään ohjasi Joonas Kalliola. Jukureiden kiri jäi kuitenkin vajaaksi ja SaPKo niittasi loppupukemat 5-3 tyhjään maaliin pelin viimeisellä sekunnilla.

Ottelussa pirteästi Jukureilta esiintyivät uudet kasvot, Miikka Männikkö (0+1) ja Mika Kujanpää (0+1). Heidän lisäkseen illan onnistujina ottelun parhaana palkittu Roope Hämäläinen ja maalin mieheen iskeneet Niko Laakkonen ja Roy Pihlström.

Seuraavan ottelun Jukurit pelaa kotihallissa perjantaina, kun Mestiksen kärkisijaa pitävä KooKoo saapuu viikinkilauman vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18.30 ja ovet avataan tuntia ennen. Tervetuloa!