Jukurit ilotteli voiton Kiekko-Vantaasta

Jukurien ja Kiekko-Vantaan kauden toinen kohtaaminen päättyi viikinkipaitojen selkeään 8-2 voittoon.

Jupe Purolinna. Kuva:Petri Lyytikäinen

Jukurien ja Kiekko-Vantaan kauden toinen kohtaaminen päättyi viikinkipaitojen 8-2 voittoon. Hyökkäyspään tehottomuudesta kärsinyt kotijoukkue korjasi tilanteen heti ottelun alussa. K-vantaan maalissa aloittanut Joonas Korpisalo hörppää Jesse Rohtlan (Akkanen, Nöyränen) maalille toimittaman kiekon kilpikäden kainalon alta verkonperille ja kotijoukkueen maalikarkelot pääsivät vauhtiin. Jukurit kirjautti pöytäkirjaan 12 eri tehomiestä ensimmäisen erän aikana neljän tehdyn maalin johdosta ja 4-0 tilanteessa Korpisalo sai tehdä tilaa Joona Partaselle lohipaitojen maalilla.

Toisessa erässä kotijoukkue jatkoi maalitehtailua neljällä maalilla, joista Jani Savolaisen verkon perille huitaisema kiekko hylättiin korkean mailan vuoksi. Toisen erän jälkeen joukkueet poistuivat pukusuojiin tilanteessa 7-1 ja päätöserässä kumpikin joukkue onnistui kertaalleen maalinteossa. Ottelu oli maalivahtien osalta vaisu, mutta Jukurit onnistuivat siinä mitä lähtivät ottelusta tavoittelemaan.

-Onnistumiset ruokkivat toisiaan. Ilo onnistuneesta harjoitusviikosta siirtyi pelaamiseen ja näkyi nyt pelissä. Kiekottomat pelaajat tekivät hyvää työtä tänään ja maalintekoa tuki hyvä puolustuspelaaminen, Jukurien päävalmentaja Jarno Pikkarainen kertasi ottelun jälkeen.

Samoilla linjoilla oli hattutempun tehtaillut hyökkääjä Mikko Laine.

-Nyt se maalinteko vapautui. Tänään käytettiin paikat hyödyksi, tyytyväinen Laine iloitsi.

Onnistumisia Jukuri-joukkueessa nähtiin laajalla rintamalla, sillä kaikkiaan 13 pelaajaa kirjautti itselleen pistemerkintöjä. Laineen hattutempun lisäksi illan erityisiin onnistujiin pisteiden valossa lukeutuivat Toni Hyvärinen 0+4, Toni Jalo 1+2 ja Joonas Koskinen 1+2.

-Jukurit osoitti mitä tässä sarjassa tarkoitetaan neljän kentän pelaamisella, Kiekko-Vantaan valmentaja Pekka Kangasalusta tuumaili ottelun jälkeen.

-Tänään oltiin mopolla moottoritiellä, Kangasalusta sanaili ja oli odotetun tyytymätön joukkueensa pakkikalustoon.

-Harmittaa, että esimerkiksi Joonas ei juuri apua pakeilta saanut, Kangasalusta harmitteli Korpisalon puolesta.

Huomenna lauantaina Jukurit matkustaa Heinolaan Peliittojen vieraaksi. Heinolalaiset kärsivät perjatai-illan ottelussa tappion sarjan jumbokamppailussa Savonlinnan SaPKoa vastaan.

-Pitää pystyä säilyttämään tästä hyvät asiat Heinolaan. Toki valmistautuminen alkaa aamulla alusta, Pikkarainen mietiskeli.

Jukurit – Kiekko-Vantaa 8-2

1-0 Rohtla (Akkanen, Nöyränen)
2-0 Jalo (Savolainen, Forsström)
3-0 Laakkonen (Hyvärinen, Koskinen)
4-0 Laine (Juntheikki, Hokkanen)
5-0 Laine (Jalo, purolinna)
5-1 Lindell (Rekonen, Iossafov)
6-1 Koskinen (Hyvärinen, Forsström)