Jukurit hakemaan finaalien ensimmäistä voittoaan Kouvolasta

Finaalisarja Jukureiden ja KooKoon välillä jatkuu perjantai-iltana Kouvolan jäähallissa.

Nestori Lähde.                                                                    Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen finaalisarja jatkuu kolmannen ottelun merkeissä Kouvolassa, kun Jukurit ja KooKoo ottavat yhteen. Otteluvoitot kiihkeässä finaalisarjassa ovat 2-0 kouvolalaisten hyödyksi.

Jukurit ovat päästäneet oranssimustat aikaisemmissa otteluissa liian helposti maalintekopaikoille. Tarkkuutta puolustamiseen täytyy löytyä, mikäli ensimmäinen voitto perjantaina aiotaan haalia. 

Annettiin neljä halpaa maalia ja niistä vaan täytyy päästä pois. Kyllä me tänään oltiin mukana ja meillä oli omat hetkemme, Antti Pennanen kommentoi keskiviikon ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

KooKoo johtaa ottelusarjaa 2-0, mutta usko voittoon ei jukurijoukkueelta lopu. Jokaisen pelaajan on kuitenkin pystyttävä nostamaan tasoaan kolmanteen finaaliin.

- Pelin täytyy mennä eteenpäin ja uskotaan siihen, että jokainen nostaa vähän omaa tasoaan, niin päästään lähemmäksi voittoa, Pennanen tuumi. 

Jukureiden kokoonpanosta on varmuudella poissa laitahyökkääjä Juuso Sipola, joka sai neljän ottelun pelikiellon Mestiksen kurinpidolta taklauksestaan Jussi Nättiseen.

Ottelu Kouvolan jäähallissa alkaa tuttuun tapaan klo 18.30 ja se on katsottavissa verkosta Elisa Viihteen kautta.