Jukurit haastaa KeuPa HT:n maaottelutauon jälkeen

Jukurit matkaa keskiviikkona maaottelutauon jälkeen Keuruulle, jossa isäntänä häärii KeuPa HT. Joukkue majailee sarjassa tauon jälkeen viimeisenä, mutta ei tule olemaan helppo vastus vieraissa pelaavalle Jukurijoukkueelle.

Santeri Lukka on pelannut Jukureissa hyvän alkukauden. Jatkuuko vire myös Keuruulla?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit matkaa keskiviikkona maaottelutauon jälkeen Keuruulle, jossa isäntänä häärii KeuPa HT. Kotijoukkue majailee sarjassa tauon jälkeen viimeisenä, mutta ei tule olemaan helppo vastus vieraissa pelaavalle Jukurijoukkueelle.

Mestiksen sarjataulukko näyttää maaottelutauon jälkeen suurin piirtein siltä, mitä ennakkoon jääkiekon ystävät ovat odottaneetkin. Piikkipaikkaa pitävän KooKoon perässä toisena Jukurit, vain pisteen sarjajohtajaa jäljessä. Maaottelutauko on nyt ohi ja kausi jatkuu tuttuun ja tiiviiseen tapaan keskiviikkona.

Jukurit jatkaa sarjaa hyvillä mielin, sillä joukkue on saanut levätä maaottelutauon aikana ja pelaajatilanne näyttää hyvältä.

- Tauon aikana treenattiin kovaa, mutta huilattiin me muutama päivä, valmentaja Timo Turunen kertoi joukkueen kuluneesta viikosta.

Jukureiden pelaajia oli maajoukkueiden matkassa tauon aikana ja kokoonpanosta puuttuu keskiviikkona muutama pelaaja.

- Ainakin meidän ranskalaiset pelaajat, Ronan Quemener ja Anthony Guttig ovat pois kokoonpanosta.

Jukureiden illan vastustaja on voittanut kaksi edellistä kotihallissa pelattua otteluaan ja kaiken kaikkiaan heillä on ollut tasaisia pelejä pitkin kautta. Edellinen joukkueiden kohtaaminen Mikkelissä päättyi sarvipäiden voittoon lukemin 6-1.

- Keuruu on meille kaikille, niin pelaajille kuin valmentajillekin, uusi paikkakunta ja varmasti vastustaja tulee olemaan kotonaan vahva, Turunen tiivisti odotuksiaan keskiviikon kohtaamisesta.

- On se kiva päästä taas tositoimiin.

KeuPan kokoonpanosta on varmuudella pois Henry Roihu, mutta muutoin kotijoukkue haastaa täydellä kokoonpanolla Jukurit kotihallissaan.

Ottelu alkaa Keuruun jäähallissa keskiviikkona klo 18.30. Sarvis Club järjestää ensimmäisen fanimatkan Keuruulle – jos haluat mukaan, lähtö Mikkelistä klo 15.15. Lisätietoja löydät täältä.