Jukurit avasi Mestiksen voitokkaasti

Mestiksen avauskierroksen ottelussa Jukurit kaatoi SaPKon 2-0.
Toni Hyvärisen toimesta syntyi koko Mestis-kauden ensimmäinen maali, kun Jukurit - SaPKo ottelu  ehti vanheta kymmenen sekuntia. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit sai otteluun salama-alun. Peli ehti vanheta kymmenen sekuntia, kun Toni Hyvärinen toimitti kiekon maalin perukoille. Samalla syntyi koko Mestiskauden ensimmäinen maali.

-Se oli sellainen hallimestarin erikoinen, oikea onnenkoukku, Hyvärinen kertasi hieman onnekkaasti syntynyttä maalia ja kertoi jännittäneen kaudenavausta ja entisen seuran kohtaamista sopivalla tavalla.

Jukurien toinenkin maali tehtiin avauserässä. Toni Jalo kuskasi kiekon vastustajan päätyyn ja tarkka syöttö löysi tiensä Mikko Laineen lapaan, joka siirtää kiekon SaPKovahdin selän taakse. Muita maaleja ottelussa ei nähty, vaikka Jukureille tarjottiin rutkasti ylivoimaa.

Jukurien päävalmentaja Jarno Pikkarainen oli avaukseen tyytyväinen.

-Positiivinen tulos, voitto, kolme pistettä ja nollapeli, Pikkarainen sanaili ottelun jälkeen medialle.

Ylivoimapelaamiseen valmentaja ei ollut tyytyväinen, mutta uskoi sen kehittyvän jatkossa. Muutoin Pikkarainen piti joukkeensa esityksestä ja vireystilasta.

-Sovimme, että heti kun mestaruusviiri on nostettu hallin kattoon, alkaa takominen, Pikkarainen kertoi joukkueen virittämisesta.

-Kokonaisuutena jämäkkää tekemistä, Jarno Pikkarainen tiivistää.

Jukurit matkustaa perjataina 13.9 Joensuuhun Jokipoikien vieraaksi. Ottelu Mehtimäen hallissa alkaa kello 18.30.