Jukurit aloittaa harjoitusottelunsa Pieksämäellä

Jukurit aloittaa kauden 2014-2015 harjoitusottelunsa keskiviikkona Pieksämäellä, kun vastaan saapuu nuori ja sinnikäs JYP-Akatemia.

                                                                                                                                                              Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit aloittaa kauden 2014-2015 harjoitusottelunsa keskiviikkona Pieksämäellä, kun vastaan saapuu nuori ja sinnikäs JYP-Akatemia.

Päävalmentaja Antti Pennanen aloittaa ensimmäisen kokonaisen kautensa joukkueen käskijänä. Joukkueen yhteiset jääharjoitukset alkoivat viimeviikolla ja niissä on keskitytty pääosin puolustamiseen.

- Pelaajat ovat näyttäneet, että heillä on suunta, jota he tavoittelevat. Se tuo siihen innokkuutta ja he ovat erittäin motivoituneita. Olen ollut tyytyväinen suorituksiin, Pennanen iloitsi. 

Kesän aikana sekä Liiga- että Mestis -kaukaloissa keskialue on pienentynyt siniviivojen siirtämisen vuoksi. Jään molempia viivoja on siirretty punaviivaa kohti 1,5m, joten keskialueella on entistä vähemmän tilaa. 

- Tietenkin sääntömuutokset ja alueiden pienentymiset ovat tuoneet oman mausteensa ja niitä on koitettu huomioida. Me olemme harjoitelleet puolustuspelaamista pääasiallisesti ja todennäköisesti vielä sitä vähän jatketaan. Muutaman viikon päästä katsotaan hyökkäyspelaamista.

- Uskon, että pelaajilla on enemmän odotuksia ja niinhän se pitää ollakin. Tottakai me valmentajat haluamme, että meidän puolustuspelissä näkyy se, että sitä on harjoiteltu.

Ottelu pelataan Pieksämäen jäähallissa ja se alkaa totuttuun tapaan klo 18.30. Liput otteluun maksavat 5€.