Jukurien ylivoima kaatoi tehottoman KeuPan

KeuPa HT matkusti ensimmäistä kertaa Mestiksessä Mikkeliin testaamaan sarvipäiden vauhtia. Testaukseksi ilta tällä kertaa jäi, sillä loppulukemiksi kirjattiin lukemat 6-1.

Pentti Nöyränen avasi maalitilinsä kahdella osumalla perjantai-illan ottelussa.
Kuva: Petri Lyytikäinen

KeuPa HT matkusti ensimmäistä kertaa Mestiksessä Mikkeliin testaamaan sarvipäiden vauhtia. Testaukseksi ilta tällä kertaa jäi, sillä loppulukemiksi kirjattiin lukemat 6-1.

Jukureiden ja liigamiehillä tilapäisesti vahvistuneen KeuPa HT:n välinen ottelu oli vanhentunut vain vähän päälle neljä minuuttia, kun hienon alkukauden pelannut Riku Pitkänen siirsi Anthony Guttigin hienosta syötöstä kiekon ohi Jukureitakin edustaneen Oskari Setäsen selän taakse.

Ottelun surullisin hetki nähtiin kuuden ja puolen minuutin kohdalla, kun Jukureiden Niko Laakkosen maila osui KeuPassa lainalla olevan Eetu Kosken kasvoihin. Tämän seurauksena Koski luisteli koppiin paikattavaksi ja Laakkoselle merkittiin rangaistukseksi 5+20. Koski ei palannut enää jäälle tämän vahingon jälkeen.

Laakkosen saaman rangaistuksen aikana KeuPa teki illan ainokaisensa, kun Henrik Forsberg laukoi kiekon häkkiin ohi Tadeas Galanskýn.

Tämän jälkeen ilta oli Jukureiden näytöstä ainakin maalien suhteen: Ensimmäiseksi Santeri Lukka laukoi ylivoimalla kiekon siniviivalta yläkulmaan vieden kotijoukkueen 2-1 -johtoon. Tämän jälkeen Jukurit viimeisteli vielä neljä maalia. Pentti Nöyränen onnistui kahteen otteeseen ylivoimalla, Jaakko Turtiainen iski omansa Jani Savolaisen esityön jälkeen alivoimalla ja lukemat 6-1 syntyivät kahden miehen ylivoimalla Anthony Guttigin johdolla.

- Kun hyvän päälle lähdetään tekemään hyvää, tulos on tämä. Olen tyytyväinen pelaajien tekemään työhön ja heille kiitos asenteesta, jolla otteluun lähdettiin, kiitteli päävalmentaja Antti Pennanen koko joukkuetta ottelun jälkeen.

Päävalmentaja iloitsi koko joukkueen puolesta ja helpottuneisuus näkyi myös Pentti Nöyräsen kasvoilta ottelun jälkeen. Nöyränen ja Turtiainen avasivat tämän kauden maalitilinsä.

Jukureilla lyhyt palautuminen ja katseet kohti seuraavaa ottelua

Kotijoukkue ei paljon ehdi KeuPa HT:sta saatua voittoa juhlia, sillä joukkueen matka jatkuu jo lauantaina palautumisen jälkeen kohti Heinolaa.

Peliitoilla on kahden kotiottelun viikko ja keskiviikkona Peliitat hävisi kotonaan juuri KeuPa HT:lle voittolaukauskilpailussa.

Heinola on aina ollut vaikea paikka Jukureille ja jää nähtäväksi, jatkuuko Jukureiden hyvä maalitehtailu myös vieraskaukalossa.

Jukureiden molemmat maalivahdit, Tadeas Galanský ja Ronan Quemener ovat pelanneet hyviä otteluita. Kumpi maalivahdeista nähdään jäällä lauantaina ja mitä parannettavaa perjantain ottelusta jäi?

- Molemmat maalivahdit ovat olleet hyviä ja samalla rotaatiolla mennään. Pidempiä hyökkäyksiä meidän on saatava aikaiseksi, mutta toivottavasti kehitytään siinäkin, päävalmentaja Pennanen virittäytyi jo kohti lauantain ottelua.

Peliitat – Jukurit -ottelu alkaa Versowood Areenalla klo 17.00 ja SarvisClubin fanimatka suuntaa myös kohti Heinolaa. Kyytiin mahtuu vielä! Mikäli et lähde fanimatkalle, ottelu on nähtävissä tuttuun tapaan myös Elisa Viihteeltä.

Lisätietoja: http://www.sarvisclub.com/www/?p=2169