Jukurien ohjelmassa HCK vieraissa

Jukurien perjatain kierroksen vastus on sarjakakkonen HCK. Keravalle matkustavaa viikinkipaitojen ryhmää odottaa joukkue, jossa on rutkasti liigakokemusta.

Jesse Juntheikki ja Roy Pihlström Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurien perjatain kierroksen vastus on sarjakakkonen HCK. Keravalle matkustavaa viikinkipaitojen ryhmää odottaa joukkue, jossa on rutkasti liigakokemusta.

-HCK:n joukkueessa moni osa-alue on kunnossa ja se vaatii meiltä hyvää onnistumista. Pelkkä onnistunut puolustuspelaaminen ei riitä, hyviä onnistumisia kaivataan myös hyökkäyssuuntaan, Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen kertoo.

-Jokainen hetki, tilanne ja vaihto on hoidettava yhtä hyvin, ollaan sitten tappiolla tai voitolla.

Valmentaja Pennanen haluaa kehittää Jukurien pelitapaa mahdollisimman monipuoliseen suuntaan.

-Sekä pelaajiston, että pelitavan täytyy olla monipuolinen, jotta meitä ei pysty voittamaan tietyllä tyylillä. Monipuolisuus mahdollistaa hienosäädön, kun mennään kevättä kohden. Jokainen joukkue on nyt samassa vaiheessa ja kehittää omaa peliään.

Perjantain kokoonpanosta jää pois Juuso Sipola, joka tekee tilaa Janne Väyryselle. Ketjukoostumukset on rustattu uusiksi ja maaliin luistelee nyt vuorostaan Tadeas Galansky.

-Ketjumuutoksilla haetaan hyvää ja ehjää neljän ketjun pelaamista. Ja tietysti tulosta täytyy saada. Sitä ei voi pakoilla, Pennanen sanoo.

Ottelu Keravalla alkaa kello 18.30 ja sitä voit seurata Elisa Viihteen kautta. Ottelu on nähtävissä myös Mikkelin jäähallin Viikinki ravintolan screeniltä.
 

Jukurien kokoonpano illan HCK-otteluun:


I 23 Laakkonen - 8 Hokkanen - 28 Laine
20 Forsström - 3 Järvinen

II 11 Rohtla - 16 Koskinen - 29 Juntheikki
4 Akkanen - 7 Purolinna

III 15 Nöyränen - 10 Jalo - 33 Väyrynen
6 Vaarasuo - 5 Rukajärvi

IV 34 Lostedt - 13 Ripatti - 17 Savolainen

Maaliin 35 Galansky (30 Similä)