Jukureille vieraita Jyväskylästä

Jukurit saa Mestiksen toiseen kotiotteluunsa vieraakseen jyväskyläläisen JYP-Akatemian, joka lauantaina kukisti kotonaan SapKon suurinumeroisesti 7-3.

Iivo Hokkanen. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit saa Mestiksen toiseen kotiotteluunsa vieraakseen jyväskyläläisen JYP-Akatemian, joka lauantaina kukisti kotonaan SapKon suurinumeroisesti 7-3. Molemmista edelliskierrosten otteluistaan voitot napannut JYP-Akatemia oli harjoituskaudella varsin kesy vastus viikinkipaidoille. Keskiviikkoillan ottelusta on kuitenkin lupa odottaa kiihkeää, kahden aktiivisen ja hyvin liikkuvan joukkueen kamppailua.

Jukurien perjantainen vierailu Kajaanissa päättyi mikkeliläisten voittoon päätöserän ylivoimamaalien ansiosta, vaikka ottelun alku oli vierasjoukkueelle tahmea.

- En tiedä jäivätkö jalat bussiin vai mitä oli, mutta alkuun oli käynnistysvaikeuksia, Jukurien kakkosvalmentaja Timo Turunen mietti ja kertasi, että ottelun loppu oli vahvaa tekemistä koko joukkueelta.

Vahvaa ja tasaista suorittamista Turunen peräänkuuluttaa Jukureilta myös keskiviikkona.

- Oma suorittaminen on tärkeintä. Henkinen jänne ja identiteetti täytyy saada näkymään koko 60 minuuttia.

Turunen muistuttaa, että ehjä ottelu vaatii kurinalaisuutta jäähyjen suhteen. Vaikka Jukurit on näyttänyt jo harjoitusotteluissa millainen joukkue tämän kauden viikinkipaidat on, odottaa kakkoskäskyttäjä näkevänsä joukkueeltaan erityisesti kamppailupelaamista.

- Yksilön pienestä suorittamisesta muodostuu lopullinen kokonaisuus.

- Jyväskylä suoltaa lahjakkaita pelaajia jatkuvasti ja uusia vastuunkantajia nousee koko ajan, Turunen luonnehtii vastustajaa.

Jukurien kokoonpanossa ei suuria muutoksia nähdä. Maalin suulle luistelee Ronan Quemener. Teemu Turunen on sivussa ylioppilaskirjoitusten vuoksi. Kotijoukkueen sairaslista on onneksi lyhyt, mutta harmillista on, että kapteeni Juuso Akkanen on edelleen sivussa. Myös hyökkääjä Juuso Sipola jatkaa sairastuvalla.

Ottelu Kalevankankaalla alkaa keskiviikkona 17.9. klo 18.30. Hallin ovet aukeavat klo 17.30.