Jukureille työvoitto Jokipojista

Jukurit saalisti kolme sarjapistettä kaadettuaan Jokipojat kotonaan lukemin 3-1.

Iivo Hokkaselle kauden avausmaali. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit saalisti kolme sarjapistettä kukistettuaan Jokipojat kotonaan lukemin 3-1. Jukurit siirtyi avauserässä johtoon Niko Laakkosen maalilla, johon syöttäjiksi merkittiin Toni Hyvärinen ja Ilkka Vaarasuo. Jokipoiken kuittaus maaliin tuli kuitenkin melko nopeasti, kun Mikael Ruohomaa pääsi yksi Petteri Similää vastaan. Eikä joensuulainen erehtynyt.

-Hyvä alku, mutta Jokipoikien nopea tasoitus kipsasi pelimme. Ja toinen erä oli melkoista puurtamista, Jukurien päävalmentaja Jarno Pikkarainen kertasi.

Maalittoman toisen erän jälkeen, kotijoukkue löysi rentouden ja piristyi kolmanteen erään. Vaikka päätöseräkään ei hienouksia tarjonnut tarjonnut, oli kotijoukkue selkeästi yritteliäämpi joukkue. Jukurien voittomaalin viimeisteli Joonas Kalliola, Iivo Hokkasen ja Mikko Laineen syötöstä. 3-1 lukemat taululle sivalsi Hokkanen tyhjiin aivan ottelun päätössekunneilla.

-Tapa jolla voitto tuli oli arvokas. Tälläisiä työvoittoja tarvitaan, vaikka peli ei kovin lennokasta ollutkaan, Pikkarainen tuumaili.

-Jukurit oli kolmannessa selvästi meitä parempi ja vei kolme pistettä, Jokipoikien Jouni Varis harmitteli.

Voitolla Jukurit nousi sarjataulukon toiselle sijalle. Joukkueen pelit jatkuvat huomenna lauantaina Vaasan Sportia vastaan, joka kärsi 3-2 tappion keskiviikkona HCK:lle voittolaukauskilpailun päätteeksi. Joukkueet ovat nyt sarjassa tasapisteissä. Ottelu Vaasan Kuparisaaressa alkaa kello 19.00 ja matsin voit katsella MestiTV:n kautta.