Jukureille tappio Jyväskylässä

Jukureille kolmas perättäinen tappio Mestiksen runkosarjassa. Lauantai-illassa JYP-Akatemia oli parempi lukemin 2-1.

Kakkosvalmentaja Tuomo Jormakka. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit kärsi tappion JYP-Akatemialle Jyväskylässä pelatussa ottelussa lukemin 2-1. Jyväskyläläiset siirtyivät avauserässä onnekkaasti ylivoimalla johtoon, kun maalivahti Petteri Similä purki kiekon suoraan Samu Markkulan syliin, joka siirsi kotijoukkueen helposti johtoon. Viikinkipaidat pelasivat alivoimalla Toni Hyvärisen saatua 5+20 päähänkohdistuneesta taklauksesta. Jukurit tuli vielä ensimmäisessä erässä tasoihin Mikko Laineen ylivoimamaalilla. Esityön Laineen maaliin tekivät Joonas Kalliola ja Toni Jalo.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän lopulla, kun Joose Antonen siirsi jyväskyläläiset ylivoimalla johtoon. Hyvästä pyörityksestä huolimatta tasoitusmaalia metsästänyt Jukurijoukkue ei onnistunut maalinteossa ottelun päätöserässä ja kolme pistettä jäivät Jyväskylään.

-Pienten marginaalien peli jälleen. Taistelusta ja yrittäimisestä joukkuettamme ei voi moittia, Jukurien kakkosvalmentaja Tuomo Jormakka mietti ottelun jälkeen.

-Nyt on ulospuhalluksen aika ja ensi perjantaiksi haetaan uusi lataus. Näistä tappioista on vaan kasvettava isoksi ja yhtenäiseksi, Jormakka tuumi.

Jukurien ottelut jatkuvat perjantaina 11.10 Kalevankankaalla, kun K-Vantaa saapuu Mikkeliin.