Jukureille maalin tappio

Jukurit kärsi tappion Vantaalla keskiviikkona. Pudotuspelipaikasta taisteleva Kiekko-Vantaa oli parempi loppulukemin 3-2.

Mikko Laine Kuva: Petri Lyytikäinen

Kotijoukkue aloitti maalinteon, kun ottelu ehti vanheta reilut kolme minuuttia. Otso Rantakari toimitti tolapasta kimmoneen kiekon Petteri Similän selän taakse. Toisessa erässä K-Vantaa lisäsi johtoaan Jere Karjalaisen maalilla. Erän puolivälissä Jukurien Jani Savolainen onnistui kaventamaan tilanteeksi 2-1. Maalin yhteydessä vantaalaisten maalivahti Miika Wiikman loukkasi itseään ja maaliin vaihdettiin Aaro Peltonen.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet tehtailivat maalit mieheen. Ensin K-Vantaan Jarmo Jokila ja aivan ottelun loppuhetkillä Jukurien Mikko Laine,  viikinkipaitojen pelatessa ilman maalivahtia.

Tappiosta huolimatta Jukurien valmentaja Timo Turunen löysi ottelusta hyviäkin asioita.

-Paljon oli sitä hyvää, mitä olemme harjoitelleet. Mutta voittavaan peliin ja kaiken irtisaamiseen on vielä matkaa.

-Ihan hallittavissa oleva peli, jota oikeastaan hallitsimme koko ajan. Yksilötasolla on ainakin tämän pelin perusteella paljon parannettavaa, Turunen harmitteli.

Jukurien joukkueesta löytyi Vantaalla harmillisen monta alisuorittajaa, joilta on lupa odottaa huimaa tason nostoa, kun yliyrittäminen saadaan kuriin.

-Alisuorittajia oli tänään liikaa, joukkueen tukipilarit etunenässä.

Laukauksia Jukurit tehtailivat kiitettävän määrän. Ottelussa pelanneille K-Vantaan vahdeille kertyi yhteensä 37 torjuntaa.

-Laukauksia oli, mutta ei riittävän vaarallisia.

Jukurien seuraava ottelu pelataan lauantaina Kalevankankaalla. Keskiviikkona JYP- Akatemialle tappion kärsinyt TuTo saapuu mikkeliläisten vieraaksi. Ottelu alkaa kello 17.00.