Jukureille kolme pistettä Joensuusta

Jukurit otti hienon voiton revanssiviikonlopun toisesta ottelusta Jokipoikia vastaan. Ottelun päättyi viikinkipaitojen voittoon lukemin 2-3.

Niko Laakkonen maalasi kahdesti. Kuva:Petri Lyytikäinen

Jukurit saalisti hienon voiton revanssi-viikonlopun toisesta kohtaamisesta Joensuusta. Jokipojan kaatui Mehtimäellä lukemin 2-3. Ottelun jukurihahmot olivat kaksi maalia toisessa erässä viimeistellyt Niko Laakkonen sekä varman ottelun maalilla pelannut Tadeas Galansky. Tade torjui ottelussa 19 kertaa, joka oli täsmälleen sama kuin virkaveljellään Mikael Edellmannilla Jokipoikien maalilla.

-Laku oli tutun energinen ja pelasi loisto-ottelun. Taden hyvä peli mahdollisti voiton. Erityisesti kolmannessa erässä johtoasemassa ei ollut mitään hätää pelata, Jukurien valmentaja Timo Turunen kiitteli suojattejaa.

Laakkosen lisäksi maalienteossa onnistui Pentti Nöyränen. Jukurien kaikki maalit nähtiin ottelun toisessa erässä.

-Ensimmäinen erä oli hankala. Jouduimme puolustuskannalle, kun alivoimaa oli niin paljon. Toiseen erään löytyi sitten tarvittava pelinopeus, joka mahdollisti suorat hyökkäykset, tyytyväinen valmentaja kertasi.

Avauserässä Jukurien Joonas Kalliolalle langetettiin 5+20 päähän kohdistununeesta taklauksesta. Kalliolalle automaattinen pelirangaistus.

Viikon kolmesta ottelusta Jukurit saalisti kuusi pistettä tarjolla olleista yhdeksästä. Sarjataulukossa joukkue on tämän viikon jälkeen sijalla viisi ja sarjakärki TuToon eroa on seitsemän pistettä.

-Nousujohteinen viikko. LeKi pelikin oli voitettavissa, mutta kai tämän piti nyt mennä näin, syntymäpäiväsankari Turunen kertasi.

Jukurit pelaa vielä keskiviikkona 6.11 Kajaanissa ennen viikon mittaisen ottelutauon alkua.