Jukureille kolme pisteen voitto

Laadukas perjantai-illan kiekkojännäri päättyi kotijoukkue Jukurien voittoon HCK:sta lukemin 5-4. Jukurien ottelut jatkuvat huomenna lauantaina Kouvolassa.

Jesse Rohtla #11 maalasi kahdesti. Kuva: Petri Lyytikäinen

Laadukas perjantai-illan kiekkojännäri päättyi kotijoukkue Jukurien voittoon HCK:sta lukemin 5-4. Jukurit siirtyi avauserässä 2-0 johtoon Jesse  Rothlan maaleilla.

-Vaasata saattin oppi miten eka kymppi pelataan ja sitä lähdettiin toteuttamaan. Hyvällä jalalla ja fyysisellä pelillä oli tarkoitus ottaa heti luulot pois, Jukurien Timo Turunen kertasi ottelun jälkeen.

Keravalaiset kavensivat Jesse Urosen viimestellessä juuri ennen erän päätöstä. Ilta oli ex-jukuri Uroselle loistelias, sillä mies viimeisteli myös HCK:n toisen ja kolmannen maalin ottelun toisessa erässä. Toinen erä päättyi lukemiin 4-3. kun Jukurien Niko Laakkonen ja Pentti Nöyränen tehtailivat maalit mieheen. Päätöserässäkin nähtiin vielä kaksi maalia. Jukurien Jesse Juntheikki nousi vahvasti maalille ja viimeisteli ottelun voittomaalin. Kimi Koivisto onnistui vielä ottelun viimeisellä minuutilla kaventamaan, mutta sen lähemmäksi keravalaiset eivät päässeet.

-Tiukat ottelut ovat hienoja. Niistä täytyy osata nauttia, Turunen iloitsi.

Jukurit jatkaa otteluitaa heti huomenna lauantaina Kouvolassa. Ottelu Sumulaakson hallissa alkaa kello 17.00.