Jukureille harmittava tappio

Jukureille jäi yksi piste plakkariin keskiviikon kierrokselta, kun LeKi nappasi kaksi. Lopputulos voittolaukauskilpailun jälkeen 3-4..

Mikko Laine tuuletti maalia kahdesti. Kuva: Petri Lyytikäinen

Mikkelin Jukurien ja LeKin kauden toinen kohtaaminen päättyi samoihin lukemiin kuin edellinen ottelu Lempäälnässä. Tästäkin ottelusta vierasjoukkue poistui voittajana kotimatkalle. Lopputulos LeKille voittolaukauskisan jäljeen 3-4.

Kolmannen erän viimeisillä hetkillä, kun pelikellossa oli 17 sekuntia jäljellä, LeKi pelasi kuudella neljää vastaan ja onnistui tasoittamaan ottelun Aki Juuselan maalilla.

-Ylivoima on ollut pitkään murheenkryyni, mutta nyt se toimi oikeaan paikkaan, LeKin päävalmentaja Jarkko Glad tuumali ja kiitteli joukkueensa työmoraalia.

Koko ottelu mentiin Jukurikomennossa ja toisen erän jälkeen tilanne oli kotijoukkueen eduksi 2-1 Mikko Laineen viimeisteltyä kotijoukkueen kaksi ensimmäistä maalia. Avauserässä ylivoimalla tehtyyn ensimmäiseen maaliin syöttäjiksi kirjattiin Niklas Tikkinen ja Toni Jalo, joka syötti Laineen toisenkin osuman yhdessä Jani Forsströmin kanssa. Jukureille oli varsinkin avauserässä rutkasti maalipaikkoja tarjolla, mutta yksi mies oli Kalevankankaan illassa ylitse muiden. LeKin Zoltan Hetenyi torjui ottelussa 39 kertaa, kun Jukurien Petteri Similälle torjuntoja kertyi 20.

-Kenttäpeli oli hyvää ja lähellä oltiin, mutta Hetenyi oli tänään todella hyvä, Jukurien Jarno Pikkarainen kertaili ja ihmetteli viimeistä kotijoukkueen jäähyä, jonka aikana vastustaja tuli tasoihin.

-Siitä jäi hapan maku. Edellisestä tilanteesta molemmat, mutta tästä vain meidän mies, vaikka vastustaja teki selvästi aloitteen.

Jukurien viimeisen maalin teki IIvo Hokkanen Niko Laakkosen syötöstä. Ottelutapahtumat voit tarkistaa Suomen Jääkiekkoliiton Tilastopalvelusta.

Jukurit pelaa seuraavan ottelun kotonaan jo ylihuomenna perjantaina, kun Joensuun Jokipojat saapuu Mikkeliin. Perjantai-illan huuma alkaa Kalevankankaalla 18.30.