Jukureille 14. perättäinen voitto Jokipojista

Päävalmentaja Antti Pennasen ura Jukurien penkin takana alkoi voitokkaasti. Jokipojat taipui lukemin 0-4.

Erno Ripatille uran ensimmäinen mestismaali. Kuva: Petri Lyytikäinen

Maanantaina uudeksi päävalmentajaksi nimetyn Antti Pennasen ura Jukurien penkin takana alkoi voitokkaasti. Jokipojat kaatuivat Joensuussa loppulukemin 0-4. Ensimmäinen erä oli Jukureilta hyvää pelaamista molempiin suuntiin ja mikkeliläiset johtivat ottelua avauserän jälkeen kolmella maalilla. Erno Ripatti aloitti maalinteon ja avasi maalitilinsä Mestiksessä. Esityön Epin maaliin tekivät Juha-Petteri Purolinna ja Ville Paalanen. Jukurien toinen maali syntyi kauniin klip-klap -kuvion päätteeksi. Jesse Rohtla ja Jupe Purolinna tarjoilivat sellaiset syötöt, että Toni Jalon kelpasi toimittaa kiekko Daniel Spencen selän taakse. Kolmannesta maalista vastasi Iivo Hokkanen.

-Illan iso teema oli kurinalaisuus. Johtoasemassa pelaaminen ei ollut enää niin päämäärätietoista ja päävalmentajamme sanoin kahden viimeisen erän perusteella töitä on vielä edessä, Jukurien kakkosvalmentaja Timo Turunen kertasi ottelun jälkeen.

Maalivahti Tadeas Galansky piti viikinkipaitoja pystyssä uskomattomilla torjunnoillaan koko ottelun ajan, mutta erityisesti toisessa ja kolmannessa erässä. Runsasjäähyisessä ottelussa Jukureille jaettiin kahdeksan kahden minuutin jäähyä ja Patrik Lostedtille (5+20) suihkukomennus väkivaltaisuudesta.

-Tade antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa.

Joonas Koskisen kaunis maali oli kosmetiikkaa kolmannessa erässä. Kolme pistettä maistui jukurijoukkueelle erityisen hyvältä ja huudot joukkueen kopissa raikasivat ottelun jälkeen.

-Viisi huutoa. Kolme pisteille, yksi Epin maalille ja yksi Taden nollapelille, Turunen kertasi nauraen.

Joukkue palauttelee huomenna torstaina ja käy pelillisten asioiden kimppuun Pennasen johdolla.

-Tarkempi palaute pelistä käydään huomenna. Sitten alkaa perjantain otteluun valmistautuminen. Siitä halutaan hyvä tulos ennen joulun huilipäiviä.

Perjantaina 20.12 Jukurit - SaPKo Kalevankankaalla kello 18.30.