Juhlaottelua viettänyt Hokki Mikkeliin

Maanantaina valmennuksen kanssa jatkosopimuksia tehnyt kotijoukkue Jukurit kohtaa keskiviikkona Kalevankankaalla Mestiksen viidennettä sijaa pitävän Kajaanin Hokin.

Jukurit kohtaa 600. runkosarjan ottelun pelanneen Kajaanin Hokin.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Maanantaina valmennuksen kanssa jatkosopimuksia tehnyt kotijoukkue Jukurit kohtaa keskiviikkona Kalevankankaalla Mestiksen viidennettä sijaa pitävän Kajaanin Hokin.

Mikkelin Jukurit tiedotti maanantaina, että valmentaja Timo Turunen jatkaa joukkueen peräsimessä yhdessä päävalmentaja Antti Pennasen kanssa myös kaudella 2015–2016. Sen lisäksi uutisoitiin, että joukkueenjohtajana toimivan Mikko Hakkaraisen löytää jatkossa myös Jukureiden penkin takaa.

- Tässäkin ajateltiin urheilua, menestystä ja kuunneltiin valmennuksen toiveita, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula aiemmin Jukureiden tiedotteessa.

Voitto tähtäimessä

Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan voittoa keskiviikon kohtaamisesta. Jukureiden viiden edellisen ottelun saldo on kolme voittoa ja kaksi tappiota. KooKoo, TUTO ja Kiekko-Vantaa ovat joutuneet myöntämään Jukurit paremmakseen, Jukurit puolestaan saanut katsoa peiliin KeuPa HT ja SaPKo -otteluiden jälkeen.

Lauantaina Vantaalla pelatun ottelun toisen erän onnistumiset siivittivät Jukurit voittoon lukemin 1-2, mutta hyvää suorittamista kokonaiselta 60 peliminuutilta odotetaan Hokkia vastaan.

- Olen tosi ylpeä joukkueesta, päävalmentaja Antti Pennanen kehui joukkuetta Kiekko-Vantaa -ottelun jälkeen.

Jukureiden Santeri Lukka on pelikiellossa Hokkia vastaan lauantain ottelun tapahtumien seurauksena. Lisätietoja rangaistuksesta löydät täältä.

Mestiksen viidettä sijaa pitävä Kajaanin Hokki saapuu Mikkeliin voitettuaan viidestä edellisestä ottelustaan kaksi: LeKin ja Peliitat. Tappiot kajaanilaiset kokivat SaPKolle, JYP-Akatemialle ja KeuPa HT:lle.

Hokki voitti edellisessä ottelussaan Peliitat lukemin 5-2 ja ottelu oli samalla seuran 600. runkosarjaottelu.

- Oli kunnia-asia meille kaikille päästä pelaamaan ja edustamaan tässä hetkessä tätä seuraa, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen hehkutti seuran nettisivuilla juhlaottelun jälkeen.

Joukkueiden välinen kohtaaminen on tämän kauden kuudes ja edellinen kohtaaminen nähtiin Mikkelissä vuoden alussa. Voitot ovat Hokille lukemin 3-2, joten kotijoukkueella on nyt mahdollisuus tasata puntit kajaanilaisten kanssa.

Ketkä loistavat kirkkaimpina tähtinä Kalevankankaan illassa? Jukurit-Hokki Mikkelin jäähallissa keskiviikkona klo 18.30. Ovet otteluun avataan klo 17.30, tervetuloa!