Hokki toistamiseen Jukureita parempi

Jukurien keskiviikkoinen reissu Nälkämaalle ei lisännyt joukkueen pistetiliä, kun Kajaanin Hokki oli viikinkipaitoja parempi samoin 3-2 lukemin kuin lauantaina Mikkelissä.

Joonas Kalliola. Kuva: Petri Lyytikäinen

Kajaanilaisten voittomaalin viimeisteli ylivoimalla Tomi Wilenius, kun Joonas Kalliola istui jäähyllä kiinnipitämisestä.

Jukurit oli innokkaasti pelissä mukana ja joukkueen kakkosvalmentaja Timo Turunen arvioikin, että ei ottelu ainakaan yrityksestä jäänyt kiinni.

- Lisäksi olisi tarvittu vielä fiksuutta ja järkeä.

Toinen erä erityisesti oli mikkeliläisiltä mainio ilman pientä nukahdusta. Teemu Turunen toi keltapaidat tasoihin ja Joonas Kalliola vei maalillaan jopa hetkesi johtoon, ennen kuin Hokin Tomas Mikus tasoitti ottelun ennen erän päättymistä.

- Kolmannessa erässä päästettiin vastustaja useasti läpiajoon ja annettiin valta heille.

Jukurien ottelut jatkuvat jo ylihuomenna Savonlinnassa.

- Innokkuus saa tästä ottelusta siirtyä sinne, mutta järkeä erityisesti kiekon kanssa tarvitaan lisää, Timo Turunen tiivistää.

- Nyt yritetään saada energiat takaisin ja alkaa uusi valmistautuminen perjantain SaPKo-otteluun. Ei tällaisella kolmen ottelun viikolla muita ihmeellisyyksiä voi tehdä.

Turunen arvio, että Riku Pitkänen palaa joukkueen kokoonpanoon loppuviikosta. Lähellä on myös, että kapteeni Juuso Akkanen nähdään tällä viikolla tositoimissa.