HCK saapuu Jukureiden vieraaksi

Ryminällä Mestiksen kärkikastiin noussut HCK saapuu Jukureiden vieraaksi.

Mikko Laine. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit saa lauantai-iltana viimeiseen runkosarjan kotiotteluunsa vieraita Keravalta, kun HC Keski-Uusimaa saapuu sarvipäiden vieraaksi. Joukkueiden edellisistä viidestä kohtaamisesta neljä on päättynyt HCK:n voittoon.

Vierasjoukkue HCK on noussut ryminällä Mestikseen. Viime kaudella Mestiksen alakastissa majaillut keravalaisryhmä on noussut täksi kaudeksi jo Mestiksen kärkikastiin. Jukurien valmentaja Timo Turunen tietääkin HCK:n vaarallisuuden.

- Se on kiekkovarma ja hyvin taitava joukkue, kuten TuTo. Heillä on liigatason kaltaisia hyvin taitavia pelaajia ja ne osaavat rytmittää peliään hyvin.

Jukureiden edellinen kotiottelu keskiviikkona ei miellyttänyt monenkaan silmiä, mutta huomenna tähän lähdetään hakemaan muutosta.

- TuToa vastaan pelattiin huonosti eikä päästy omaan peliin kiinni. Huomenna lähdetään pelaamaan sitä omaa peliä, Turunen kertoi.

HCK:n kokoonpanossa nähdä lauantaina  monelle tuttu nimi, kun Jesse Juntheikki tekee paluun Kalevankankaalle vierasjoukkueen paidassa.

Kotijoukkueen kokoonpanossa ei suuria muutoksia nähdä. Jaakko Turtiainen kuitenkin tekee ensiesiintymisensä jukuripaidassa.

Ottelu alkaa Kalevankankaan jäähallissa klo 17.00. Vältä turha jonottaminen ja saavu hallille ajoissa!