HCK Jukureita tarkempi

Ei riitäänyt Jukurien hallinta Keravalla, kun kotijoukkue HCK käytti maalipaikkansa viikinkipaitoja tehokkaammin. Ottelu päättyi loppulukemin 3-2. Lauantaina Jukurit kohtaa JYP-Akatemian toistamiseen täällä viikolla.

Jesse Rohtla ja Antti Pennanen Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit siirtyi avauserässä 0-1 johtoon puolustaja Juuso Akkasen viimeistellessä pakkiparinsa Juha- Petteri Purolinnan syötöstä. Jukurihallinnasta huolimatta HCK tasoitti toisen erän aika ex-jukuri Tuomas Muhosen maalilla. Päätöserässä toinen aiemmin Jukureita edustanut Olli Korkeavuori tälläsi kotijoukkueen johtoon. Akkanen onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun heti Korkeavuoren maalin perään. Puolitoista minuuttia myöhemmin Tuomas Muhonen on maalinkulmalla ja toimittaa siitä keikon Tadeas Galanskyn selän taakse, joka jää ottelun voittomaaliksi.

-Lahjoitettiin vastustajalle kolme maalia, vaikka koko ajan oltiin pelin päällä, Jukurien valmentaja Timo Turunen tuumasi.

-Viisi vastaan viisi pystyttiin rytmittämään peliä,  mutta maalipaikoista olisi pitänyt olla tylympi.

Jukurien ottelut jatkuvat launatain, kun viikinkipaidat kohtavat JYP-Akatemian toistamiseen täällä viikolla.

-Hyvät asiat tästä mukaan ja sillä huomiseen. Se tulee nopeasti. Revanssin paikka, Turunen sanaili.

Ottelu Kalevankankaalla alkaa kello 17.00.