Harmittava jatkoaikatappio

Kalevankankaalla nähtiin jääkiekkoa jälleen pitkän kaavan mukaan. Tuto ratkaisi ottelun edukseen jatkoajalla lopputuloksella 2-3.

Jesse Rohtla ja TuTon Tuukka Pulliainen.: Petri Lyytikäinen

Kalevankankaalla nähtiin jääkiekkoa jälleen pitkän kaavan mukaan. Tuto ratkaisi ottelun edukseen jatkoajalla Ville-Vesa Vainiolan maalilla. Ottelun lopputulos turkulaisille 2-3.

Kotijoukkue Jukurit esitti kelpo otteita lauantain Mestis-kierroksella. Se ei kuitenkaan riittänyt hyvin puolustanutta turkulaisnippua vastaan.

-Mahdollisuus oli voittoon, mutta aika ei ollut kypsä, Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen totesi.

TuTo aloitti maalinteon avauserässä melkoisella onnenkantamoisella. Loistavan ottelun pelannut jukurivahti Tadeas Galansky luisteli katkaisemaan rännikiekkoa, mutta kiekkoa ajautui Sillanpään veljesten kautta Eetu Koskelle, jolla oli helppo työ heittää kiekko tyhjään maaliin. Jukurien tasoitus syntyi vajaa kolme minuuttia myöhemmin ylivoimalla Iivo Hokkasen mailasta. Sen jälkeen kotijoukkueen ylivoima ei enää toiminutkaan, vaikka sitä rutkasti tarjottiinkin.

-Meillä oli omat etsikkoaikamme, Pennanen tuumaili.

Kolmannen erän loppupuolella Jesse Rohtla vei Jukurit johtoon, mutta TuTon tasoitusta saatiin ihailla jo parin minuutin kuluttua Miika Franssilan toimesta. Näin mikkeliläisten kauden 16. jatkoaika oli tosiasian.

-Tiedettiin, että huippujengi on vastassa ja hyvin täytyy pelata. Selvää oli, että maalin peli tästäkin tulee, Pennanen kommentoi ja totesi, että tasapeliautomaatti jatkaa matkaa eteenpäin.

Jukurien matka jatkuu keskiviikkona Heinolaan, jossa vastaan asettuu Peliitat. Ottelu alkaa kello 18.30.