Harjoitusottelut jatkuu Kouvolassa - "Kyllä on hienoa päästä pelaamaan!"

Harjoitusottelut jatkuvat Jukureiden osalta perjantaina Kouvolassa, kun vastaan asettuu KooKoo.

Jukureiden Oula Palve pääsee jälleen vääntämään KooKoota vastaan. Kuva: Petri Lyytikäinen

Harjoitusottelut jatkuvat perjantaina Kouvolan jäähallissa, kun vastaan asettuu viimekevään finaalivastustaja KooKoo.

Ensimmäinen harjoitusottelu päättyi Pieksämäellä keskiviikkona Jukureiden 8-0-voittoon JYP-Akatemiasta. Kamppailussa nähtiin onnistumisia laajalta rintamalta, vaikka Jukurit on harjoitellut pääasiallisesti puolustuspelaamista.

Keskiviikon ottelussa kapteenina toimi Jukureissa jo neljännen kautensa aloittanut puolustaja Juuso Akkanen. Kapteenistoa ei ole kuitenkaan vielä lopullisesti päätetty.

- Meillä on nyt harjoitusotteluissa kiertävä systeemi kapteeniston suhteen eli ei olla lopullista kapteenistoa vielä laitettu lukkoon. Onhan se hieno ja iso kunnia kantaa C-kirjainta rinnassa jukuripaidassa, mutta aika näyttää kuka saa sen kunnian ja vastuun itselleen, Akkanen valoittaa.

Sekä katsojat että pelaajat odottavat selvästi tulevaa kautta innolla. Harjoitusottelut ja jäälle pääseminen on luonnollisesti hienoa.

- Kyllähän se on taas hienoa päästä pelaamaan. Kesä on treenattu ja nyt kun päästiin taas jäälle harjoittelemaan, niin on se vaan hienoa. Taitaa olla niin, että tykkään tästä lajista vaan niin paljon, että odotan näitä pelejä. Päästään kokoontumaan hyvien jätkien kanssa koppiin ja aloittamaan taistelu tulevan kauden saavutuksista.

Mikkelissä ja Kouvolassa on tapahtunut paljon pelaajaliikennettä tänäkin kesänä. Nyt nähdään, missä joukkueiden osalta mennään tässä vaiheessa kautta.

- Vastaan tulee viimekauden finaalivastus ja siinä tullaan näkemään missä mennään tässä vaiheessa suhteessa KooKooseen.

Jukureiden kokoonpano ratkeaa vasta pelipäivänä, mutta sivussa on todennäköisesti loukkaantumisesta kärsivä hyökkääjä  Juuso Sipola.

Ottelu Sumulaaksossa alkaa tuttuun tapaan klo 18.30!