Harjoitusottelukausi jatkuu Jyväskylässä

JYP-Akatemia - Jukurit -harjoitusottelu 27.8.2014 ennakko

Jukureiden Riku Pitkänen palaa entisen kotiyleisönsä eteen.                

Jukureiden harjoitusottelukausi jatkuu keskiviikkona Jyväskylässä Synergia-areenalla, kun Jukurit matkaa JYP-Akatemian vieraaksi. Ketkä jukuripaidat palaavat entiseen kotihalliinsa?

Jukureiden valmistautuminen Mestiskauteen jatkuu tänään keskiviikkona Jyväskylässä, kun kotonaan pelaava JYP-Akatemia esiintyy ensimmäistä kertaa harjoitusottelukaudella kotiyleisönsä edessä. Illan ottelusta tekee mielenkiintoisen se, että joukkueet ovat kohdanneet tällä harjoitusottelukaudella jo kerran, silloin Jukurit voitti Pieksämäellä pelatun ottelun lukemin 8-0.

JYP-Akatemia on voittanut Mestiskauteen valmistavissa otteluissa Hokin Kajaanissa 1-3 ja SaPKon Savonlinnassa 1-5. Ainut tappio on siis Jukureille, joten illan ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen.

Jukurit on puolestaan JYP-Akatemia -voiton lisäksi ottanut voiton SaPKosta lukemin 0-2, mutta kärsinyt kaksi tappiota viime kevään finaalivastustajalle. KooKoo oli kohtaamisissa parempi lukemin 2-1 ja 0-3.

Entiseen kotihalliinsa matkaavat myös nykyisin sinikeltaisia edustavat Oula Palve ja Riku Pitkänen.

Samaan aikaan kun Jukurit luistelee vieraissa, Kalevankankaalla tapahtuu. Mestiksen tulokas KeuPa pelaa harjoitusottelun Mikkelissä. KeuPan vastustaja SKA Akatemia Venäjältä testaa mikkeliläisten kunnon viikonloppuna Imatralla.

JYP-Akatemia – Jukurit klo 18.30 Jyväskylässä Synergia-areenalla. Otteluun on vapaa pääsy.

Tule ja näe Mestiksen tulokkaan kunto ennen varsinaista kauden alkua: KeuPa HT – SKA Akatemia (Venäjä) klo 19.00 Kalevankankaalla, otteluun on vapaa pääsy.