Finaalipaikasta kamppailu jatkuu Turussa!

Jukurit ja TuTo ottavat jo kolmannen kerran yhteen perjantaina Turun Kupittaalla.

Jesse Rohtla ja Antti Pennanen.                                         Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit ja TuTo jatkavat taistelua finaalipaikasta perjantaina Turun Marli Areenalla, kun joukkueet ottavat jo kolmannen kerran yhteen. Jännittävän sarjan otteluvoitot ovat 1-1.

Edellinen ottelu keskiviikkona päättyi ensimmäisen ottelun tapaan vasta jatkoerässä, kun TuTon Anton Kokkonen ratkaisi ottelun ja pysäytti pelikellon aikaan 63.36. Jukureiden peli toimi hyvin kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä turkulaiset pääsivät nousemaan tasoihin.

Välieräsarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa on nähty hyvinkin paljon maaleja, joten molemmat joukkueet ovat varmasti keskittyneet puolustusvirheiden vähentämiseen.

Jukureiden hyökkäyspelaaminen oli keskiviikkona hyvällä tasolla: paikkoja saatiinkin luotua kiitettävästi ja kerran TuTon onneksi kiekko kävi jopa tolpassa. Nämä tilanteet  on perjantaina hyödynnettävä, sillä TuTon nuori ja kokematon puolustus ei ole parhaimmillaan maalinedustalla.

Jännittävä kamppailu alkaa perjantaina Turussa klo 18.30. Lähde kannustamaan sarvipäät voittoon paikanpäälle tai tule ViikinkiClubin ilmaiseen kisastudioon katsomaan ottelua. Samalla voit nauttia ravintolan antimista!