Ensimmäinen kotivälierä keskiviikkona

Jukureiden ja TuTon välinen välieräsarja jatkuu keskiviikkona Mikkelissä.

Jukureiden ja TuTon välisen välieräsarjan toinen ottelu pelataan keskiviikkona Kalevankankaalla. Jukurit taisteli voiton ensimmäisessä osassa maanantaina Turussa, ja nyt vuorossa on ensimmäinen kohtaaminen viikinkipaitojen kotiluolassa.

Maanantain ottelu muodostui hurjaksi trilleriksi. Maaleja taottiin tasatahtiin, ja lopulta varsinainen peliaika päättyi tilanteessa 4-4. Jatkoajalla sankariksi nousi Jukureiden Pentti Nöyränen, joka hiljensi maalillaan turkulaisyleisön. Nöyränen oli muutenkin yksi ottelun tähdistä iskiessään maalin myös varsinaisella peliajalla.

Ottelu poikkesi hyvinkin paljon Jukureiden ja Sportin ottelusarjasta. Vaasalaisten kanssa tahkottiin yhden maalin pelejä, kun taas turussa vietettiin avoimien oivien päivää.

Molemmat maalivahdit kuuluvat sarjan parhaimmistoon, mutta maanantaina sekä Jukureiden Oskari Setänen ja TuTon Tommi Virtanen hieman haparoivat. Maalivahtipeli tulee ratkaisemaan paljon tässäkin sarjassa, joten molemmilla veräjänvartijoilla on parannettavaa.

Mutta kuinka käy nyt? Jatkuvatko maalijuhlat vai onko peli tarkempaa? Tule tarkistamaan asia paikanpäälle Kalevankankaalle ja kannustamaan Jukureita kohti finaalia! Ottelu alkaa keskiviikkona kello 18.30.