ENNAKKO: Ystävänpäiväottelussa vastassa TUTO Hockey

Ystävänpäivänä Mestiksen tutut kilpakumppanit Jukurit ja TUTO, kohtaavat lauantaina Kalevankankaalla ystävänpäivän ja SarvisClubin juhlaottelun humussa.

Ystävänpäivänä tiimipeliä Kalevankankaalla!
Kuva: Petri Lyytikäinen

Ystävänpäivänä Mestiksen tutut kilpakumppanit Jukurit ja TUTO, kohtaavat lauantaina Kalevankankaalla ystävänpäivän ja SarvisClubin juhlaottelun humussa.

Jukurit on raivannut itsensä jo viiden pisteen päähän sarjakärki KooKoosta ja luistelee neljän ottelun voittoputkessa. Kärkipään kamppailu mitellään myös lauantaina Kalevankankaalla, sillä nuorekas ja taitava TUTO Hockey saapuu haastamaan sarvipäitä.

Vierasjoukkue TUTO voitti perjantaina kotonaan sarjassa edellä olevan Hokin, joten joukkue saapuu Mikkeliin nälkäisenä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella viisi kertaa, Jukurit on ollut parempi kolmesti. Kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet Jukureiden juhliin lukemin 3-4 ja 2-0, joten nähtäväksi jää, kumman joukkueen tahdonvoima vie voiton lauantaina.

Molemmilla joukkueilla on kokoonpanoissa ollut pientä säätöä ja pelaajien kunto sekä kokoonpanot selviävät vasta pelipäivänä.

Jukurit - TUTO Hockey -ottelu alkaa Kalevankankaalla klo 17.00 ja ovet avataan jo klo 16.00. SarvisClubin 10-vuotisjuhlan kunniaksi 250 ensimmäiselle tarjotaan kakkukahvit juoksusuoran päässä, tervetuloa herkuttelemaan jo heti ovien avauduttua!

Otteluun on ystävänpäivätarjous: 2 istumapaikkalippua yhden hinnalla! Alennus koskee normaalihintaisia keskikatsomon istumapaikkalippuja (norm. 15€). Alennus jäähallin ovelta ja ennakkoon ostetuista lipuista. Ennakkoon ostettujen lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu 1-3,50€.

Täytetään yhdessä ystävien kanssa Kalevankankaan lehterit ja nautitaan jääkiekkohumusta onnitellen 10-vuotista SarvisClubia! HUOM! Otteluun kannattaa saapua ajoissa paikalle, sillä huomenna Kalevankankaalla hiihdetään Savonia -hiihdot.