ENNAKKO: Voittojahtia Kalevankankaalla

Mestiksen kolmas finaali pelataan lauantaina Mikkelissä. Kaksi edellistä kohtaamista ennustavat tulevasta kohtaamisesta tiukkaa ja jännittävää vääntöä.

Löytyvätkö perjantaina hukassa olleet aseet lauantain kohtaamiseen?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen kolmas finaali pelataan lauantaina Mikkelissä. Kaksi edellistä kohtaamista ennustavat tulevasta kohtaamisesta tiukkaa ja jännittävää vääntöä.

KooKoo voitti perjantaina isännän ottein Jukurit kotihallissaan lukemin 5-0, samalla tasoittaen otteluvoitot 1-1:een. Tämä tarkoittaa myös sitä, että finaalisarja on vasta alussa ja jatkuu myös jännittävänä eteenpäin.

Ensimmäisessä finaaliottelussa Jukurit oli isäntänä sellainen kuin olla pitää ja KooKoo lähinnä tunnusteli menoa vieressä. Perjantaina Jukureiden epäonnistunut valmistautuminen otteluun näkyi heti alussa ja KooKoo suorastaan rynnisti voittoon. Kaksi erilaista kohtaamista – kallistuuko kelkka jompaankumpaan suuntaan lauantaina Kalevankankaalla vai nähdäänkö kolmannesta kohtaamisesta täysin erilainen finaaliparin taistelu?

Finalistijoukkueiden maalivahdit ovat vilautelleet mahtavia torjuntoja molemmissa otteluissa. KooKoon kohdalla mielenkiintoista on se, kumpi maalivahdeista, perjantaina nollan pitänyt Frédéric Cloutier vai runkosarjassa vahva Mikko Rämö, nähdään vierasjoukkueen maalilla. Valmentaja Petri Mattilalla on nyt mahdollisuus heittää ammeeseen kumpi tahansa.

Sekä Jukurit että KooKoo ovat molemmat viilanneet kokoonpanoja finaalien aikana. Perjantaina KooKoolta oli sivussa Markus Västilä ja ottelurangaistusta kärsinyt Pauli Levokari. Jukureilta perjantaina oli puolestaan huilivuorossa muun muassa Teemu Turunen.

Löytääkö Jukurit lauantain otteluun aseet hallitsevan mestarin kaatamiseen? Heiluvatko maaliverkot kentän molemmissa päissä? Ratkaisevatko erikoistilanteet vai maalivahtipeli voiton? Viilataanko kokoonpanoja uudelleen? Nähdäänkö Kalevankankaalla yli 3000 katsojaa?

KATSE LIIGAAN – JUKURIT TARVITSEE KAIKKIEN TUEN FINAALEISSA. 3. FINAALI LAUANTAINA KLO 17.00. HALLILLE MARS! KIEKKOKIIMAAN VOIT HANKKIA LIPUT TÄÄLTÄ.

Otteluvoitot 1-1. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Mestiksen finaalien ottelutahti:

Ti 7.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo 2-1

Pe 10.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit 5-0

La 11.4. klo 17.00 Jukurit – KooKoo
Olethan ostanut jo ottelulipun? Se kannattaa hankkia etukäteen täältä.

Ti 14.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit

Pe 17.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo (tarvittaessa)

La 18.4. klo 17.00 KooKoo – Jukurit (tarvittaessa)

Ti 21.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo (tarvittaessa)