ENNAKKO: Viimeistä viedään

Jukurit pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa lauantaina kotijäällä, kun vastassa on kautensa päättävä Kiekko-Vantaa.

Kumpi joukkue taistelee lauantaina itselleen kolme pistettä?

Jukurit pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa lauantaina kotijäällä, kun vastassa on kautensa päättävä Kiekko-Vantaa.

Mestiksen runkosarja on ollut hyvin mielenkiintoinen, sillä kauden aikana on nähty, että kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Viimeiselle kierrokselle on jäänyt myös kunnolla panosta, sillä lauantain Mestis-kierroksella ratkaistaan sijat 1-6 ja samalla myös playoffien otteluparit.

Lauantain ottelu on merkityksellinen Jukureille, sillä tällöin ratkaistaan runkosarjan voittaja. Playoffeista varmuudella ovat ulkona yhdeksännen sijan lunastanut Heinolan Peliitat ja Jukureiden lauantain vastus, sijaa kymmenen pitävä K-Vantaa. Runkosarjassa sijalle kahdeksan on sijoittunut sarjanousija KeuPa HT ja seitsemäntenä oleva SaPKo, jotka jatkavat kevään playoffeihin.

Jukurit taistelee lauantaina runkosarjan voitosta, sillä toisena olevaan KooKooseen piste-eroa on vain kaksi pistettä. KooKoo pelaa myös lauantaina runkosarjan viimeisen ottelunsa, kun joukkue kohtaa kotihallissaan Kajaanin Hokin.

Jukurit ja K-Vantaa ovat kohdanneet tällä kaudella yhteensä viisi kertaa, joista voitot ovat menneet neljästi sarvipäille. K-Vantaa on ottanut kauden ainoan voittonsa Jukureista lokakuun puolessavälissä, jolloin kamppailu Kalevankankaalla päättyi lohipaitojen voittoon lukemin 1-4.

Juhlitaanko lauantaina Kalevankankaalla voittoa K-Vantaasta ja samalla myös yhtä kevään unelmaa, runkosarjan voittoa? Millaisilla otteilla Jukurit nähdään jäällä ennen playoffeja? Se selviää lauantaina klo 17.00 Meidän Hallissa Kalevankankaalla!

Lauantain K-Vantaa ottelu on Senioripeli, jonne yli 60-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Lippuja peliin voi noutaa tapahtuman yhteistyökumppaneilta: MPY Maailmasta, Lääkärikeskus Ikiomasta, Länsi-Savolta, OP Suur-Savolta, Eläkeliiton Mikkelin yhdistykseltä, Kyyhkylästä ja Esteryltä. Lisätietoja löydät täältä.

HUOM! Sunnuntain Naisten päivän kunniaksi kaikki naiset sisään otteluun kaksi yhden hinnalla.

Jukurit toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi kauden viimeiseen runkosarjanotteluun!