ENNAKKO: Viimeinen kotipeli ennen joulua – jatkuuko Jukureiden voittoputki Hermestä vastaan?

Jukureiden viimeinen kotiottelu ennen joulutaukoa pelataan perjantaina Kalevankankaalla, kun Kokkolan Hermes saapuu taistelemaan pisteistä pikkujouluaiheiseen peliin.

Jukurit iskee Hermeksen kimppuun vuoden viimeisessä kotiottelussa.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukureiden viimeinen kotiottelu ennen joulutaukoa pelataan perjantaina Kalevankankaalla, kun Kokkolan Hermes saapuu taistelemaan pisteistä pikkujouluaiheiseen peliin.

Jukurit ja Hermes kohtaavat perjantaina kolmannen kerran. Ensimmäinen mittelö päättyi Kalevankankaalla lokakuussa Hermeksen juhliin lukemin 2-4 ja marraskuussa viikinkiryhmä kävi hakemassa pisteet Kokkolasta maalein 1-4.

Jukureiden voittoputki jatkuu yhä. Mikkeliläisryhmän tilillä on nyt 11 peräkkäistä voittoa ja Kajaanin Hokin sarjajohto on kiritty umpeen ja Jukurit nousi keskiviikon voiton myötä sarjan kärkipaikalle.

Hermeksellä on takanaan kaksi voitettua ottelua. Viime viikolla joukkue kaatoi kotonaan JYP-Akatemian 4-1 ja keskiviikkona Rovaniemellä vei pisteet isänniltä lukemin 2-5. Näiden voittojen ja piristyneen peli-ilmeen myötä joukkue nousi sarjassa seitsemänneksi.

Pikkujouluaiheisen ottelun kokoonpanot selviävät tuttuun tapaan ottelupäivän aamuna.

Nippelitieto:

Jukureiden Joonas Sammalmaa pelaa kasvattajaseuraansa vastaan.

Seuraa heitä:

Jukurit #23 Niko Laakkonen
Jukureiden 27-vuotias hyökkääjä pelaa perjantaina Jukurit-ottelussa uransa 300. runkosarjaottelun. Laakkonen viihtyy Mikkelissä viikinkipaidoissa nyt kolmatta kauttaan ja tilille on kertynyt 21 ottelussa tehot 7+5=12.

Hermes #19 Jussi Nättinen
Hermeksen 28-vuotias kapteeni, joka on urallaan nähty muun muassa Hokissa, Kiekko-Laserissa ja KooKoossa. Kazakhstanin ja Ranskan vierailuiden jälkeen Nättinen on palannut kokkolalaisten riveihin tehoin 6+7=13.

Pikkujoulupeli Jukurit – Hermes Kalevankankaalla perjantaina klo 18.30. Myös joulupukki vierailee pikkujoulupelissä! Alle 15-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta (vain ovelta). Ostamalla lipun etukäteen vältyt ruuhkilta ja jonotukselta – hanki siis omasi ennakkomyyntipaikoista tai Lippu.fi:stä! Otteluisäntänä Ristiinan Työkone Oy Mika Auvinen.