ENNAKKO: Välierät jatkuvat keskiviikkona Kajaanissa

Mestiksen välieräparit jatkavat taisteluaan keskiviikkona. Jukurit matkaa Hokin luokse Kajaaniin, jossa mitellään joukkueiden toinen kohtaaminen klo 18.30.

Kumpi joukkueista vääntää keskiviikkona kovemmin? Toinen välierä Kajaanin jäähallissa klo 18.30. Ottelu on nähtävillä ilmaiseksi Mikkelissä ravintola Päämajassa.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen välieräparit jatkavat taisteluaan keskiviikkona. Jukurit matkaa Hokin luokse Kajaaniin, jossa mitellään joukkueiden toinen kohtaaminen klo 18.30.

Jukurit ja Hokki starttasi välierätaipaleensa maanantaina Kalevankankaalla. Tuossa ottelussa kotijoukkue Jukurit tehtaili kakkosketjunsa voimin kaikki neljä maalia ja vei ensimmäisen kiinnityksen nimiinsä lukemin 4-1.

Ottelussa nähtiin tunteikkaita hetkiä ja nyrkitkin ehtivät heilumaan pariinkin otteeseen. Maanantaina Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen ei kuitenkaan ollut tyytyväinen kaikilta osin joukkueensa tekemiseen voitosta huolimatta.

- En ole tyytyväinen meidän ylivoima- ja alivoimapelaamiseen. Enkä ole myöskään tyytyväinen meidän tiettyjen pelaajien tekemiseen, vähän oli kahden tason väkeä mukana, Pennanen kommentoi maanantain ottelun jälkeen.

Erikoisen keskiviikon kohtaamisesta tekee se, että Jukureiden verkkoon ei ole tehty pudotuspelien aikana vielä yhtään maalia tasaviisikoin. Entä jatkuuko Mika Kujanpään, Joonas Kalliolan ja Anthony Guttigin hurja tehokkuus toisessa välieräottelussa?

Hokki yrittää tasoittaa otteluvoitot

Runkosarjassa Hokki voitti Jukurit vain kerran kotihallissaan, mutta nyt joukkue lähtee entistä sisuuntuneempana kohti ensimmäistä välieräottelua kotihallissaan. Kajaanin jäähalli ei ole helpon paikka vierasjoukkueelle, sillä Hokilla on nälkä onnistua kotiyleisönsä edessä.

Hokki tiedotti tiistaina, että joukkueen kokoonpano vahvistuu Oulun Kärppien 16-vuotiaalla lupauksella, kun Jesse Puljujärvi liittyy joukkueen kokoonpanoon välierien ajaksi. Välierien jälkeen nuoren kiekkoilijan tilannetta tarkastellaan Hokin tiedotteen mukaan uudelleen.

Hokilta kokoonpanoon palannee Tomas Mikus ja Timo Niemi. Tarkemmat kokoonpanot selviävät ottelupäivän aamuna.

2. välierä, Hokki - Jukurit keskiviikkona klo 18.30 Kajaanin jäähallissa. Ottelu on nähtävillä ilmaiseksi ravintola Päämajassa ja ostettavissa Elisa Viihteeltä. Kannustetaan Jukurit voittoon!

Välierien ottelutahti näyttää tältä (neljällä voitolla finaaliin):

Ma 23.3.2015 klo 18.30 Jukurit - Hokki, tulos 4-1

Ke 25.3.2015 klo 18.30 Hokki - Jukurit
(Ottelu nähtävissä ilmaiseksi Ravintola Päämajassa)

Pe 27.3.2015 klo 18.30 Jukurit - Hokki

La 28.3.2015 klo 17.00 Hokki - Jukurit
(SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan)

Ti 31.3.2015 klo 18.30 Jukurit - Hokki (tarvittaessa)

To 2.4.2015 klo 18.30 Hokki - Jukurit (tarvittaessa)

La 4.4.2015 klo 17.00 Jukurit - Hokki (tarvittaessa)

Toisen välieräparin tilanne:

KooKoo – TUTO Hockey 0-1