ENNAKKO: Uusi Jukurit-joukkue ensi kertaa Kalevankankaalla!

Jukureiden harjoitusottelukausi jatkuu torstaina Kalevankankaalla, kun uusi joukkue on ensi kertaa kotijäällä. Sarvipäiden menoa yrittää horjuttaa naapurikaupungin SaPKo.

Jukureiden harjoitusottelukausi lähti hyvin käyntiin Hämeenlinnassa.
Kuva: Jukurit

Jukurit pelaa seuraavan harjoitusottelunsa torstaina Kalevankankaalla, kun uusi joukkue on ensi kertaa kotijäällä. Sarvipäiden menoa yrittää horjuttaa naapurikaupungin SaPKo.

Jukureiden harjoitusottelukausi lähti käyntiin edellisellä viikolla erittäin onnistuneesti. Joukkue nappasi Hämeenlinnassa pelatun SSAB-turnauksen voiton ehkä hieman yllättäen, sillä torstaina kaatui Kärpät ja perjantaina HPK sai kokea Jukurit paremmakseen.

Savonlinnalainen SaPKo on Jukureille rakas paikallisvastustaja ja kauden aikana Etelä-Savon herruudesta taistellaan useampaan otteeseen näiden kahden joukkueen välillä. SaPKo-harjoitusottelusta tekee mielenkiintoisen se, että myös runkosarjan avaus Kalevankankaalla 16.9.2015 kamppaillaan juuri SaPKoa vastaan.

SaPKo on pelannut yhden harjoitusottelun ennen torstain Jukurit-kohtaamista. Viime viikon perjantaina pässilauma voitti Peliitat Heinolassa lukemin 2-4.

Jukureiden kokoonpano selviää vasta ottelupäivän aamuna, mutta jännityksellä voidaan odottaa kokoonpanon muutoksia ja sitä, kumpi maalivahdeista nähdään tolppien välissä.

Kuinka iskukykyinen savonlinnalaisryhmä nähdään Kalevankankaalla? Se selviää torstaina klo 18.30. Ovet avataan klo 17.30 ja sisäänpääsymaksu on 5 € (kausikorttilaiset ilmaiseksi). Tervetuloa!

HUOM! Maanantaihin 17.8.2015 mennessä maksetut kausikortit ovat noudettavissa sisäänpääsyn yhteydessä vasemmanpuoleiselta lippuluukulta.

Kauden 2015–2016 kausikortit ovat myynnissä hallin pääsisäänkäynnissä ottelun erätauoilla. Hanki nyt omasi!