ENNAKKO: Toistaiseksi viimeinen Mestis-kausi käyntiin kotihallissa tänään!

Jukurit aloittaa 2015–2016 Mestis-kauden keskiviikkona kotihallissa tuttua vastustajaa, naapurikaupungin SaPKoa vastaan. Panoksia täynnä olevan kauden alusta ei jännitystä puutu.

Joukkue valmistautui tiistain iltatreeneissä kauden avaukseen.
Kuva: Jukurit

Jukurit aloittaa 2015–2016 Mestis-kauden keskiviikkona kotihallissa tuttua vastustajaa, naapurikaupungin SaPKoa vastaan. Panoksia täynnä olevan kauden alusta ei jännitystä puutu.

Jukureiden joukkue nähdään ensi kertaa tositoimissa keskiviikkona Kalevankankaalla Mestiksen runkosarjan kauden avausottelussa. Tunteikas kauden alku mitellään SaPKoa vastaan, joten kuumilta tunteilta ei voida kaukalossa välttyä.

Kauden alun alla on ollut isoja muutoksia niin pelaajistossa kuin taustaorganisaatiossakin, mutta tästäkin huolimatta joukkue on hyvin keskittynyt tulevaan avausotteluun ja koko uuden kauden tuomiin haasteisiin.

Itse kauteen valmistautumisen aikana Jukurit pelasi yhteensä seitsemän harjoitusottelua, joista voittoja joukkueen tilille kertyi neljä. Tappiot kärsittiin SKA Nevalle kahteen otteeseen ja kerran Jyväskylän hurrikaani, JYP-Akatemia, oli sarvipäitä parempi. Jukurit kuitenkin päätti harjoitusottelukautensa voittoon, sillä viime viikolla Akatemiaa vastaan pelattu ottelu päättyi Jukureiden paremmuuteen lukemin 1-5.

Jukurit kohtasi runkosarjan avausvastustajansa kerran harjoitusottelukaudella ja silloin viikingit naulasivat taululle kaksi maalia, SaPKon pysyessä nollilla. Virallisesti Etelä-Savon herruus ratkeaa kauden mittaan, mutta kauden ensimmäisessä virallisessa kohtaamisessa molemmilla joukkueilla riittää näytönhalua.

Vierasjoukkue SaPKo on puolestaan pelannut kuusi harjoitusottelua. Joukkoon on mahtunut muutama runsasmaalinen ottelu, mutta siitäkin huolimatta SaPKo on voittanut näistä kuudesta pelaamastaan ottelusta vain kaksi – ja ne molemmat Heinolan Peliittoja vastaan.

Mikkeliin saapuu harjoitusotteluissa viilattu pässilauma, joka teki jo keskinäisessä harjoitusottelukohtaamisessa Jukureiden pelaamisesta hieman haasteellista. Ottelusta ei tuolloinkaan vauhtia ja tilanteita puuttunut.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan ottelupäivän aikana, mutta mielenkiinnolla voidaan odottaa, nähdäänkö Jukureiden uusin pelaaja, Joonas Valkonen jo tositoimissa. Myös viime kaudella SaPKon paidassa nähdyt Teemu Suhonen ja Sami Jekunen ovat pelaajia, joita kannattaa seurata mielenkiinnolla.

Sarvipäät iskevät yhteen keskiviikkona Kalevankankaan jäähallissa klo 18.30. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä ottelun alussa vietetään juhlallisuuksia kauden 2014–2015 Mestaruusviirin kattoon nostamisen myötä.

Ovet avataan klo 17.30 ja varmimmin varmistat paikkasi katsomossa ostamalla lippusi etukäteen TÄÄLTÄ. Kausikorttilaiset ja ennakkoon lipun ostaneet pääsevät sisään myös omasta sisäänkäynnistä.

Lämpimästi tervetuloa starttaamaan Jukureiden toistaiseksi viimeinen Mestis-kausi Kalevankankaalla!