ENNAKKO: Toiseksi viimeistä viedään

Jukurit pelaa kauden 2014–2015 toiseksi viimeisen runkosarjan ottelunsa keskiviikkona Kalevankankaalla, kun vieraaksi saapuu JYP-Akatemia.

Jatkuuko Ronan Quemenerin hyvät otteet kaukalossa?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit pelaa kauden 2014–2015 toiseksi viimeisen runkosarjan ottelunsa keskiviikkona Kalevankankaalla, kun vieraaksi saapuu JYP-Akatemia.

Runkosarjan lopullisten sijoitusten kamppailu käy kiivaana, kun runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta. Jukurit pelaa runkosarjan viimeiset ottelunsa keskiviikkona ja lauantaina, kun taas Jukureiden pahin kilpakumppani KooKoo pelaa omat ottelunsa perjantaina ja lauantaina. Täten Jukureiden lopullinen sijoitus tulee selviämään vasta perjantaina tai lauantaina ja keskiviikon ottelun lopputuloksella on iso merkitys lopullisiin pisteisiin.

JYP-Akatemia saapuu keskiviikkona Mikkeliin testaamaan sarjajohtajan kunnon. Akatemia tavoittelee ottelusta myös täyttä pistepottia, sillä Akatemiankaan lopullinen sijoitus runkosarjassa ei ole varmaa. Joukkue majailee sarjassa heti KooKoon jälkeen kolmantena, käyden kiivasta sijoituskamppailua takana vaanivien Hokin ja TUTO Hockeyn kanssa. Hokki on Akatemiaa perässä vain pisteen, kun TUTO puolestaan kaksi pistettä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Keskiviikon kohtaaminen Jukureiden ja JYP-Akatemian välillä on kuudes. Viidestä edellisestä kohtaamisesta Jukurit on voittanut kolme ja Akatemia kaksi, joten helppo ilta ei ole isäntäjoukkueellekaan tiedossa.

Jukureiden Miikka Männikkö valittiin tiistaina Mestiksen helmikuun pelaajaksi. Männikkö on osoittanut helmikuussa hienoja otteita jäällä yhdessä ketjutovereidensa kanssa. Kuukauden pelaaja -kilpailussa Männikön pahimmat haastajat olivat Jukureiden maalivahti Ronan Quemener ja JYP-Akatemiassa pelaava Topi Nättinen.

Kuka Mestiksen helmikuun kuukauden pelaaja -kilpailun kolmen kärjestä onnistuu keskiviikkona parhaiten? Kuka heistä nousee yleisön suosikiksi?
Jukurit - JYP-Akatemia keskiviikkona Kalevankankaalla klo 18.30. Tervetuloa!