ENNAKKO: Selviävätkö viikingit hurrikaanin pyörityksestä?

Runkosarjan kolmas ottelu mitellään keskiviikkona Jyväskylässä, kun JYP-Akatemia isännöi Jukureita.

Muun muassa Joonas Sammalmaa tekee paluun entiseen kotihalliinsa.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Runkosarjan kolmas ottelu mitellään keskiviikkona Jyväskylässä, kun JYP-Akatemia isännöi Jukureita.

Runkosarjaa on takana molempien joukkueiden osalta kaksi ottelua. Jukurit kärsi ensimmäisessä ottelussa tappion SaPKolle voittolaukauksilla 4-5 ja voitti perjantaina Jokipojat vieraissa lukemin 4-2.

JYP-Akatemialla on takanaan myös yksi tappio ja yksi voitto, sillä hurrikaaniryhmä voitti runkosarjan avausottelussaan KeuPa HT:n kotonaan 4-1, mutta kärsi Jukureiden tavoin tappion SaPKolle. Savonlinnalaiset olivat tuossa kohtaamisessa jyväskyläläisiä parempia lukemin 5-3.

Harjoitusottelukaudella Jukureiden ja Akatemian väliset voitot menivät tasan, kun molemmat joukkueet voittivat yhden keskinäisen kohtaamisen. Keskiviikon ottelusta on siis tulossa hikinen ja vauhdikas kamppailu.

Jukka Ahvenjärven luotsaama taitava ja nuori ryhmä puhkuu peli-intoa. Kotihallissaan Akatemia on aina haasteellinen vastustaja, joka ei laske vierailijoitaan helpolla.

Jukureista paluun entiseen kotihalliinsa keskiviikkona tekevät muun muassa Juhana Aho, Joonas Sammalmaa ja Oula Palve.

Millaisessa iskussa viikinkiryhmä nähdään? Kuka Jukuri kantaa tällä kaudella ensimmäisenä kultakypärää?

Se selviää keskiviikkona klo 18.30 Synergia-areenalla. JYP-Akatemia - Jukurit -ottelu on nähtävillä Jukureiden vierasillassa ravintola Päämajassa alkaen klo 18.20. Vierasillan vieraaksi saapuu myös joukkueen edustusta! Tervetuloa!