ENNAKKO: Sarvipäät lähtee ryöstöretkelle

Mestiksen neljäs finaali pelataan tiistaina Kouvolassa. Kolme edellistä otteluparin kohtaamista ovat päättyneet kotivoittoihin, joten Jukurit lähtee ryöstöretkelle voitto silmissään.

Kuinka kiihkeä kamppailu Kouvolassa nähdään?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen neljäs finaali pelataan tiistaina Kouvolassa. Kolme edellistä otteluparin kohtaamista ovat päättyneet kotivoittoihin, joten Jukurit lähtee ryöstöretkelle voitto silmissään.

Mestiksen kausi 2014-2015 on edennyt jo finaaleihin asti. Otteluparin joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kolme kertaa: Kaksi kertaa Mikkelissä ja kerran Kouvolassa. Tiistaina Kouvolassa mitellään neljäs kamppailu, jonka lopputulos on merkittävä molemmille joukkueille.

Jukurit johtaa otteluvoitoin 2-1, joten voitolla Jukurit on vain yhden otteluvoiton päässä Mestis-mestaruudesta. Mikäli sarvipäät kokevat tappion KooKoolle, otteluvoitot tasoittuvat 2-2:een ja ottelusarja venyy ainakin kuudenteen otteluun.

Finaaliparissa ollaan nähny kolme erilaista ottelua: Ensimmäisessä ottelussa Jukurit heilutti tahtipuikkoja alkuun ja KooKoo pääsi peliin mukaan vasta kolmannessa erässä, lopputuloksen ollessa Jukureille 2-1.

Toisessa kohtaamisessa Jukureilta oli puolestaan päävalmentaja Antti Pennasen sanoin karannut mopo pusikkoon, eikä joukkue saanut kaivettua sitä ylös yhteisvoimin ottelun aikana. Lopputulos mopon karatessa oli KooKoolle 5-0.

Kolmas kohtaaminen pelattiin lauantaina Kalevankankaalla. KooKoo jatkoi tehokkaalla tiellään ja johti ottelua kahdella maalilla ensimmäisen erän jälkeen, mutta Jukurit oli erätauolla saanut mopon ylös ja nousi kolmella osumallaan voittoon lukemin 3-2.

Kiihkeitä tilanteita ja tunnetta ei varmasti tule puuttumaan neljännestäkään kohtaamisesta. Molemmat joukkueet ovat muokanneet kokoonpanojaan finaalien aikana ja jännityksellä jäämme odottamaan, palaako KooKoon Olli Julkunen takaisin pakin paikalta hyökkääjäksi ja nähdäänkö Markus Västilää ja Pauli Levokaria oranssimustien paidassa. Mielenkiintoiset ovat myös molempien joukkueiden maalivahtivalinnat, joihin saadaan varmuus, kun joukkueiden kokoonpanot julkistetaan pelipäivän aamuna. Myös Jukureiden viilatut kokoonpanot saattavat herättää keskustelua.

Muuttuuko finaaliparin kotivoittojen sarja? Onnistuuko Jukurit ryöstöretkessään? Se nähdään tiistaina klo 18.30, kun finalistipari iskee neljännen kerran toistensa kimppuun Sumulaaksossa. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan, jonne mahtuu mukaan vielä! Ottelu on nähtävillä ilmaiseksi myös Ravintola Päämajassa ja ostettavissa Elisa Viihteen Mestis TV:stä.

Otteluvoitot 2-1. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Mestiksen finaalien ottelutahti:

Ti 7.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo 2-1

Pe 10.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit 5-0

La 11.4. klo 17.00 Jukurit – KooKoo 3-2

Ti 14.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit
(Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan. Mukaan mahtuu vielä!)

Pe 17.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo
(Hanki liput etukäteen täältä!)

La 18.4. klo 17.00 KooKoo – Jukurit (tarvittaessa)

Ti 21.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo (tarvittaessa)