ENNAKKO: Pistejahti jatkuu Heinolassa

Jukurit saalisti eilen kauden toisen voittonsa ja kaatoi kotona RoKin runsasmaalisessa ottelussa. Pistejahti jatkuu nopeasti, sillä seuraava haaste odottaa lauantaina Heinolassa.

#29 Teemu Turunen.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukurit saalisti eilen kauden toisen voittonsa ja kaatoi kotona RoKin runsasmaalisessa ottelussa. Pistejahti jatkuu nopeasti, sillä seuraava haaste odottaa lauantaina Heinolassa.

Jukurit matkaa lauantaina Heinolaan Peliittojen vieraaksi. Isäntäjoukkue Peliitat pitää sarjataulukossa paikkaa viisi ja joukkueen tilille on kertynyt pisteitä 13.

Perjantaina Peliitat hävisi voittolaukauskilpailussa Kokkolassa Hermekselle ja on neljän ottelun tappioputkessa. Joukkue on kuitenkin alkusyksyn aikana osoittanut vahvoja otteita kaukalossa ja kotiotteluissaan se on kaatanut Kiekko-Vantaan, TUTO Hockeyn ja LeKin.

Jukurit onnistui perjantaina kotiyleisönsä edessä laajalla rintamalla. Tulosta odotetaan Heinolassa koko joukkueelta, vaikka perjantain RoKi -ottelun parhaimmistoon pisteiden valossa lukeutuivat Jaakko Turtiainen (2+0), Teemu Turunen (1+2), Joonas Kalliola (1+1), Teemu Suhonen (1+1), Joonas Sammalmaa (1+1), Teemu Henritius (1+1) ja Roope Ranta (0+2).

Nippelitieto:

Kaudella 2014–2015 Jukurit ja Peliitat kohtasivat toisensa kuusi kertaa. Näistä kohtaamisista Peliitat onnistui voittamaan Jukurit vain kerran ja tuo ottelu päättyi Heinolassa lukemiin 3-2.

Seuraa heitä:

Jukurit – #29 Teemu Turunen
Nuori ja vauhdikas kiekkotaikuri onnistui yllättämään perjantaina myös kotiyleisön.

Peliitat – #66 Kimi Koivisto
Pistepörssin kärki löytyy ennen lauantain Mestis-kierrosta Heinolasta. Koivisto on iskenyt kahdeksassa ottelussa tehot 3+8 ja on näin hurjalla 11 pisteellään pelaaja, jota kannattaa vartioida kunnolla.

Peliitat - Jukurit lauantaina 10.10. Heinolan jäähallissa klo 17.00. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan, josta löydät lisää infoa täältä. Vain nopeimmat mahtuvat mukaan! Ottelu on nähtävillä myös Fanseat -palvelusta.