ENNAKKO: Mahdottomasta mahdolliseksi – Pisteiden hakuun Keuruulle

Jukureilla on runkosarjaa jäljellä neljän ottelun verran. Näistä neljästä kaksi ottelua pelataan kotihallissa, mutta ennen sitä Jukurit matkaa perjantaina Keuruulle ja lauantaina Kouvolaan.

Perjantaina Mestis-ottelusta ei taistelua puutu, sillä pisteitä janoavat molemmat joukkueet. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukureilla on runkosarjaa jäljellä neljän ottelun verran. Näistä neljästä kaksi ottelua pelataan kotihallissa, mutta ennen sitä Jukurit matkaa perjantaina Keuruulle ja lauantaina Kouvolaan.

Perjantaina Jukurit kohtaa KeuPa HT:n illan Mestis-ottelussa. Keuruulla isäntänä häärivä KeuPa HT hakee kolmatta Jukurivoittoaan kotihallissaan, sillä sarvipäät eivät ole onnistuneet hakemaan pisteitä Keuruulta vielä kertaakaan tällä kaudella. Joukkueiden väliset kohtaamiset Keuruun jäähallissa ovat päättyneet isäntien juhliin lukemin 4-1 ja 4-2.

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana yhteensä viisi kertaa, joista Jukurit on voittanut kolme – kotihallissa. Tämän otteluparin Mestiskautta on siis määritellyt se, että kohtaamiset ovat aina päättyneet kotijoukkueen voittoon.

Perjantaina Jukureilla on siis edessä iso, mutta ei mahdoton haaste, sillä joukkueen pelaaminen on näyttänyt kevään piristymisen merkkejä. Joukkue on alkanut heräämään talviunestaan.

KeuPa koki kuluneella viikolla joukkueessaan suuria muutoksia, kun joukkue vapautti päävalmentajansa tehtävistään ja palkkasi tilalle uuden pääkäskyttäjän, Keuruulaisille tutun Kari Rautakorven. Rautakorpi valmensi KeuPaa usean vuoden ajan Suomi-sarjassa. Rautakorven lisäksi joukkueen valmennustiimiin hyppäsi Juha Kantanen ja Tero Leinonen jatkoi tehtävässään normaalisti.

Tällä hetkellä Jukurit pitää Mestiksen piikkipaikkaa ja taistelee tosissaan runkosarjan voitosta. Eroa toisena olevaan KooKooseen on vain neljä pistettä. KeuPa puolestaan on noussut tosissaan mukaan pudotuspelikamppailuun, sillä nyt joukkue pitää sarjassa paikkaa kahdeksan, vain pisteen edellä Peliittoja.

Kääntyykö Jukureiden kurssi Keuruun jäähallissa? Kumpi joukkue taistelee kullanarvoiset pisteet itselleen? Muuttuuko mahdoton mahdolliseksi? Se selviää perjantaina klo 18.30. Ottelu on jälleen nähtävillä Ravintola Päämajassa ja Elisa Viihteen Mestis TV:ssä. Lisäksi ottelu nähdään myös ISTV:stä Urheilusanomien sivuilla.