ENNAKKO: Lohipaidat isännöivät keskiviikon kohtaamista

Jukurit kääntää bussin nokan kohti Vantaata, jossa keskiviikon Mestis-ottelua isännöi hienosti kauden aloittanut K-Vantaa.

Mietteliäästi kohti keskiviikon Kiekko-Vantaa -ottelua. Lähtiskö nyt?
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukurit kääntää bussin nokan kohti Vantaata, jossa keskiviikon Mestis-ottelua isännöi hienosti kauden aloittanut Kiekko-Vantaa.

Jukurit lähtee Vantaalle hakemaan kauden toista voittoaan. Isäntäjoukkue Kiekko-Vantaa on aloittanut kauden hyvin ja majailee sarjataulukossa kolmantena, Jukureiden pitäessä sijaa kymmenen.

Kiekko-Vantaa on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelustaan neljä ja lohipaitojen alle ovat jääneet RoKi, KeuPa HT, Hermes ja TUTO Hockey. 12 pisteen vantaalaisryhmä on voittanut molemmat kotihallissaan pelaamansa ottelut ja myös päästänyt vähiten kiekkoja omaan maaliinsa.

Jukureiden tili odottaa pisteitä, sillä joukkueella on kasassa tällä hetkellä vain kuusi pistettä. Viikinkiryhmän peli on osoittanut ajoittain hyviä elementtejä, mutta päävalmentaja Antti Pennasen mukaan voittamisen kulttuuriin ei ole päästy kiinni.

Jukureiden pelaajaringistä Mika Norja, Marko Kauppinen, Joonas Valkonen, Teemu Henritius, Pentti Nöyränen, Roope Ranta ja Miro ja Atte Mäkinen pelaavat keskiviikkona ottelun entistä seuraansa vastaan, joten tunnetta ei tule kohtaamisesta puuttumaan.

Kiekko-Vantaan kokoonpanossa ei nähtäne suuria muutoksia seuran nettisivujen mukaan ja joukkue on täysin terve. Jukureiden kokoonpanoon odotetaan täydennystä edellisviikon poissaoloista, mutta kokoonpanot molempien joukkueiden osalta selviävät tuttuun tapaan vasta ottelupäivän aamuna.

Seuraa heitä:

Jukurit – Teemu Henritius
Edellisviikon otteluissa pirteästi pelannut Henritius näkyy, missä luisteleekin. Katsojat odottavat jo tehoja, sillä paikkojakin tällä miehellä on ollut.

Kiekko-Vantaa – Nico Friman
Laitahyökkääjä palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen ja into jäälle tulee näkymään keskiviikkona.

Kiekko-Vantaa – Jukurit keskiviikkona Trio Areenalla klo 18.30. Ottelu on nähtävissä Jukureiden vierasillassa Ravintola Päämajassa alkaen klo 18.20. Ottelun voi katsoa myös FanSeatilta osoitteesta www.fanseat.com.