ENNAKKO: LeKi Kalevankankaalla – Viimeinen rutistus ennen maajoukkuetaukoa

Jukureiden kolmen ottelun viikko täydentyy lauantaina kotiottelulla LeKiä vastaan. Ottelu on samalla joukkueiden viimeinen ennen maajoukkuetaukoa.

Frank Gymer. Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukureiden kolmen ottelun viikko täydentyy lauantaina kotiottelulla LeKiä vastaan. Ottelu on samalla joukkueiden viimeinen ennen maajoukkuetaukoa.

Jukurit ja LeKi pelasivat molemmat perjantaina vieraskaukaloissa. Jukurit kohtasi Hokin Kajaanissa ja vei voiton jatkoajalla lukemin 2-3. LeKi puolestaan vieraili Turussa, jossa se hävisi tiukassa kamppailussa TUTO Hockeylle 4-3.

Jukureille LeKi on hieman vieraampi vastustaja, sillä joukkueet eivät ole kohdanneet tällä kaudella vielä kertaakaan. LeKi tekee siis kauden ensimmäisen visiittinsä Mikkeliin.

Yhdeksäntenä sarjassa olevan LeKin kokoonpanossa on muutoksia, sillä Jesse Niinimäki, Juho Mielonen ja Antti Bruun ovat poissa ja LeKin paidassa lauantaina puolestaan luistelevat Jere Rouhiainen ja Olli Vainio.

Nippelitieto:

LeKillä on yhteistyöseurana Suomi-sarjassa pelaava KooVee ja lauantaina joukkueen mukana Mikkelissä saattanee olla myös KooVeen pelaajia.

Seuraa heitä:

Jukurit - #17 Frank Gymer
Jokereiden kasvatti, jolle on Jukureiden paidassa kertynyt tehoja 1+5=6. Myös Gymer valittiin nuorten maajoukkuerinkiin ja tällä kertaa maajoukkuetauolla Tshekissä edustaa alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa yhdessä joukkuekaverinsa Atte Mäkisen kanssa.

LeKi - #88 Jimi Santala
Joukkueen 27-vuotias kapteeni, joka nähtiin Jukureissa Mestis-kaudella 2008–2009. Santalan tilillä on kolmestatoista ottelusta tehot 0+6=6.

Halloween-perhepeli Jukurit - LeKi lauantaina 31.10. klo 17.00. Ovet avataan jo klo 16.00, saavuthan ajoissa ruuhkien välttämiseksi! Perhepelissä on aktiviteetteja kaikille perheen pienimmistä lähtien.

Perheliput otteluun voi lunastaa itselleen lippujen ennakkomyyntipaikoista ja muut liput on myynnissä myös Lippu.fi:ssä. Tervetuloa seuraamaan ottelua!